Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el interneten a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el interneten a férfiak amikor elmondom őszintén az elvárásaimat? Ennyire nincs önbizalmuk? Ennyire félősek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 18:43
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
48%
Miért elszállt valaki, akinek vannak elvárásai. Rögtön nagyképű és nem tudom mi... mintha annak, aki ezt mondja, nem lenne elvárása. Tudod ebben mi az érdekes? Hogy az elvárás csak addig sérti itt a férfinépet, amíg nem tud neki megfelelni. Ahogy te nem felelsz meg, rögtön jogos minimumelvárás lesz belőle. Csak annyira menthetetlen itt mind, hogy el sem hinnéd! Olvasgass vissza néhány hétnyi kérdést és feleletet és rájössz. Van itt kb. 30 szűkölő pasas, aki sosem keveredik ki a gödörből, és szidják a nőket reggeltől estig. Ez a kategória ennyiről szól. Néha idetéved egy-egy új ember, és páran nevetünk rajtuk, vagy sajnáljuk őket, de kb. itt a vége a társaságnak. SZomorú, de igaz. És az ő véleményüket olvasod most, amikor ismeretlenül, egyetlen mondat alapján szidnak.
2016. júl. 9. 18:57
 12/48 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nőként kérdezem, kérdező, milyen elvárásaid vannak?
2016. júl. 9. 18:58
 13/48 anonim ***** válasza:
Szerintem nem 30, hanem maximum 10, 200 néven.
2016. júl. 9. 18:59
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
#11 ha ez a kategória erről szól, akkor mégis mi a kékereslóphaszért jársz ide? :)
2016. júl. 9. 19:04
 15/48 anonim ***** válasza:
Tanulni járok ide. Kíváncsi vagyok a problémás emberekre, ez lesz a munkám is, ha végzek az egyetemen. Itt annyi van, mint rossz kaján a légy.
2016. júl. 9. 19:06
 16/48 anonim ***** válasza:
#15 na, az érthető indok. :) de mennyire tudod kiszűrni a valós, és mennyire a kitalált problémákat? Mert zaj az van bőven!
2016. júl. 9. 19:15
 17/48 anonim ***** válasza:
55%

Igazából mindegy, hogy kitalált-e. Elméleti kérdésnek remek :) Meg azt a kérdést is felveti, hogy ha valaki ezt találta ki, miért tette? Miért szórakoztatja vagy izgatja ez a téma :) stb. :) Zavar igen, van bőven :D

De valahol azért szórakoztató is. Bonyolult az ember, az biztos. Főleg, miután teljes listája van itt egyeseknek önvédelemből. Keveseknek van bátorsága az őszinteséghez.

A kérdésre visszatérve, szerintem senki nem mondta neki azt, hogy "én ennek és ennek nem tudok megfelelni, mennyire fontosak ezek neked?" Hátha épp tudják egyeztetni az adott dolgokat. Ha nem felelnek meg, rögtön jön a sértődés, hogy ennek a nőnek sem lesz soha senkije, mert ennek nem lehet megfelelni és ennyi. Így tényleg nehéz társat találni.

Az is érdekes, hogy miért érzi valaki, hogy követelményrendszert kell felállítania, és csak azokkal ismerkedik, aki neten ennek eleget tesz.

Konkrét példa: soha nem akartam olyan férfival ismerkedni, aki a szüleinél él. Aztán férjhez mentem, öt év után tönkrement a házasságom, és kénytelen voltam hazaköltözni, átmenetileg, de akkor is. És így ismertem meg a mostani társam. Úgy, hogy én anyukámmal laktam közel 26 évesen. Ha akkor ő is úgy gondolkodik, mint én, ma nem vagyunk együtt. Szóval minden relatív, minden elvárást érdemes mérlegelni, és nem azt mondom, hogy fel kell adni, mert nem, csak megnézni az érem másik oldalát, mert sosem lehet tudni, mi van ott.

2016. júl. 9. 19:19
 18/48 anonim ***** válasza:
Most hány éves vagy?
2016. júl. 9. 19:27
 19/48 anonim ***** válasza:
30. Miért? :)
2016. júl. 9. 19:28
 20/48 anonim ***** válasza:
Csak hogy most végzed az iskolát. Nem mintha én nem, csak kiváncsi voltam. :)
2016. júl. 9. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!