Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Most őszintén! Mi az olyan nagyon szexis az ilyen "izomjanikban"? (bővebben lent)
Egyáltalán nem arról van szó, hogy irigy lennék sőt...
A magasságom miatt még könnyebben tudnék izmot pakolni magamra, amivel valószínűleg semmivel nem lennék előrébb a csajozásnál, de nem is ez a lényeg. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért tartják az egyszeri (direkt nem akarok csúnyább jelzőt mondani) csajok olyan vonzónak, ha valaki nem 60-70 kilóval vékonyan elegáns, hanem 70-80 kiló ilyen felpumpált karokkal meg mellekkel. Ráadásul nem is értem, mi ez az általános hype a testépítők körül. Én konkrétan szégyellném és cikinek tartanám, ha ki kellene állnom a színpadra és 3-5 ember társaságában feszítenem kellene az emberek előtt, mint a cirkuszi majom. Soha nem süllyednék le erre a szintre, még ha sokkal sikeresebb is lennék. Mert nem ez az értékrendem és szerintem röhej, amit itt testépítés címen lenyomnak és biodíszletként közszemlére bocsátják magukat. Őszintén kérdezem tőletek csajok? Nem lenne értelmesebb dolog egy holland/német pénzes srácot leakasztani a Balaton Sound-on, mint az ilyen macskajancsikon pihentetni a tekinteteteket. Egyszer azt hallom, hogy a csajoknak csak a pénz a fontos, másszor azt, hogy csak a külső. Ha egy szakmunkás melós kigyúrja magát, akkor az is menő nőcsábász lesz a szemetekben? Vagy ez csak egy a sok érthetetlen női kritérium közül, mint pl. hogy legyen legalább 175/180 cm magas. Leírhatnátok, miért olyan fontos, hogy egy férfi minden esetben férfinak nézzen ki és miért nem elég, ha testalkattól függetlenül csak szexisen elegáns. Én pl. ugyanúgy nőiesnek tartom a 155 centis molett kiscsajt, mint a velem egy magas 170 centis 45 kilós nádszál vékony csajt. Ez miért nem működik fordítva is a lányok esetében?
Ugyanaz mint nekünk férfiaknak a jó testű szép nőkben.
Ha csak testi vonzalom akkor az....ne foglalkozz mással. Ha neki izompacsirta kell akkor azzal lesz, köze nincs hozzá senkinek :)
Hát nem volt türelmem végigolvasni, de nekem a videon a jobb oldali szőke srác nem túl izmos. a baloldali kisfejű az már furi. De ha helyes is és izmos is akkor az szexi. Ez most olyan kérdés mintha én megkérdezném, hogy mi szexis egy nagymellű lányban.
amúgy nem tudom miaz az egyszeri lány jelző, de 28 éves vagyok és 8 éve vagyok a férjemmel és neki is szép mellizma van pedig nem is gyúr, csak dolgozik és ilyen alkat. De amugy meg ha tudnád mekkora munka van egy ilyen test kidolgozásában megértenéd, mert én is edzettem. hát kemény munka. amúgy nekem a szakmunkás izmos srác is tetszik ha helyes. amúgy mondja már meg nekem valaki hogy ez a sok gyökér Pesten lakik? annyi picsogás van a külsőn meg pénzen.
Őbennük például semmi, felfújt protein poros'izmok. Persze sok meló... -aki fizikai munkát végez annak tónusos maradandó izmai lesznek, nem halszálkás'-hanem szép fejlett valódi izom-olyan ami öreg korra sem esik össze. -Persze az eredmény sokkal lassabb.
Mindegy nő vagy férfi és korra is csak ne legyen lötye -az már nem lehet túl rossz alkat.
Szerintem is ezek a csajok csak egy szerény" csoport és nem lehet álltalánosítani.
Kérlek ne általánosíts!
Nem tartom magamat azonos szintűnek azokkal a nyálcsogatós plázacicusokkal, ráadáaul nekem mindig is azok a f3rfiak tetszettek, akik vékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!