Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz lenne a 28-35 éves közötti nőknek társat találniuk? Igazuk lehet a kolléganőimnek?

Figyelt kérdés

Olyan helyen dolgozok, ahol kb. 40 nő van és 3 fiú. A 40 nő között 12 olyan 28-35 éves korú nő van aki keresi a párját. Azt mondják hogy nagyon nehéz, mert egyszerűen nincs normális férfi. Az igényeket már nagyon le adták, mert a külső szinte nem is számít nekik, illetve az anyagi helyzet sem, de így sincs normális pasi szerintük. Mert a legtöbb szexre megy vagy nagyon bunkó, és primitívek, illetve valami bibi van velük. Pl: társkeresőn még nem is találkoztak, de máris hisztit rendeznek hogy másnak is ír biztos stb. vagy idiótán infantilisek.

Nagyon el vannak keseredve, hogy nem fogják megtalálni a párjukat

2016. júl. 7. 19:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

30,

gondolom, egy szűk rétegről írsz.

az 1. ráncaim 30 éves korom után jelentek meg, az elhízás szintén nem azért van, mert "már 23 vagy."

ennyi idős embert kiéltnek nevezni.... nem tudok másra gondolni, csak hogy a kocsmában szerzed ezeket a tapasztalatokat.

2016. júl. 9. 07:08
 32/39 anonim ***** válasza:

Nem kocsmából szerzem a tapasztalataimat.

Lehet, hogy a kiélt szó erős volt.

Viszont tendencia, hogy 20 éves kor alatt lehet tonnaszámra enni a mekiskaját, szívni a cigit és Milka csokit vacsorázni, a legtöbb lánynak meg sem kottyan, ott kerekedik, ahol kell. De ez 20 felett már csak néhány lány kiváltsága marad.

Én azt vettem észre - s hidd el, hogy sok embert ismerek - hogy 20-25 felett (ne szűk rétegről beszéljek) a nők kezdenek egyre jobban lecsúszni mind külsőleg, mind belsőleg. Egyre szűkebb réteg az, aki egyre csinosabb lesz és egyre sikeresebb az élete többi részében is, ahogy idősödik.

A férfiaknál viszont ezt fordítva látom, egyre több ismerősömért vannak oda a lányok, akiket gimiben észre sem vettek és ugyanezt látom távoli ismerősöknél és közelieknél is.

Mondok egy még távolabbi példát. A negyvenes férfiak között sokkal több olyat látok, akire azt mondom - férfiként - hogy ez egy Férfi, ilyen akarok lenni abban a korban.

Viszont nők között nagyítóval kell keresni azokat, akikre azt mondom, hogy remélem ilyen lesz az én feleségem is negyvenes korában.

-------------

Szerintem nem elkeseredni kellene a barátnőknek, hanem összekapni magukat.

2016. júl. 9. 11:40
 33/39 icu75 ***** válasza:

Igen 32# van igazság benne,amíg kicsi volt a gyerek mellette meló meg háztartás,én is "elengedtem" magam,egyszerűen nem volt energiám hogy 100%ot hozzak ki mindennap a külsőmből. Most már nagyobb a gyerek és a férjem eleget keres hogy itthon legyek van időm mindenre.

Az is igaz hogy a 40es férfiak jól néznek ki(aki nem alkesz meg ilyesmi) de ez majd elmúlik nézd meg a 60as korosztályt(bár tudom korban még távol állnak tőled,de ha szerencsés vagy eljutsz te is oda) ott viszont a nők többsége korához képest jól néz ki míg a férfiak teljesen elhagyják magukat.

2016. júl. 9. 12:50
 34/39 anonim ***** válasza:
52%

33-as

Ebben lehet, hogy igazad van, de adódik a kérdés, hogy ki a fasxnak kell egy 60-as nő?

De őszintén. Nevezd meg kérlek azt a réteget.

Na ugye.

Hiába néznek ki a nők jobban 50 felett, egyszerűen nem létezik az a csoport, akiket ez még érdekelni fog.

2016. júl. 9. 15:42
 35/39 icu75 ***** válasza:
100%
Minden kornak megvan a maga szépsége :-) hidd el van célközönség :-) egy nő ha akarja bármikor van "betevő falat" :-D
2016. júl. 9. 15:51
 36/39 anonim ***** válasza:

sajnos nagyon nehéz ennek a korosztálynak! 30N

Nincsen sajnos hűséges,megbizható,kitartó,csendes,megbízható férfi,mert NEM létezik!

jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban lenni!

mindenkinek sok sikert és szerencsét kívánok!

2016. júl. 15. 07:00
 37/39 icu75 ***** válasza:
Én is sok sikert és szerencsét kívánok hozzá nektek. Nem lehetetlen a dolog amúgy én is 30évesen találtam rá életem páromra(11évvel ezelőtt) . A barátnőm pedig most 40évesen esett szerelembe egy szintén 40es férfiúba. Természetesen mindkét férfi elvált volt.
2016. júl. 15. 07:48
 38/39 anonim ***** válasza:

29-es. A vita az egyet nem értés kifejezése vlmiben. Lehet kulturáltan is csinálni.

Pl. elmondja a másik, h neki ez vagy az a jelenet nem tetszett, megkérdezed, hogy miért, ő reagál. Te pedig elmondod, hogy Neked miért tetszik az adott jelenet vagy miért nem tetszik Neked sem. Vita alatt ezt értem. Megvitatjátok a témát. Csöppet sem letorkolást értek rajta vagy veszekedést.

Ebből egy csomó mindent le lehet szűrni az adott személyről. Sokkal többet, mint abból, hogy "hol dolgozol?" vagy "Mi a hobbid?"

2016. júl. 15. 07:57
 39/39 anonim ***** válasza:

Nekem volna egy nagyon furcsa kérdésem.

Miért hiszi azt minden nő, hogy ő annyira nagy fogás lenne, hogy simán megérné tartós kapcsolatra?

Ez pont olyan tévedés, mintha minden férfi azt hinné magáról, hogy annyira jó pasi, hogy a nőknek megéri simán csak dugni/szexkapcsolatba belemenni vele.

Mindig ez a nagy egó, csak valamiért eldöntöttétek, hogy egyedül a férfikedélyeket kell lehűteni, de a női az maradhat?

Higgyétek el nekem, hogy messze nem vagytok mind olyan vonzóak, hogy el is keljetek.

2016. júl. 15. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!