Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz lenne a 28-35 éves közötti nőknek társat találniuk? Igazuk lehet a kolléganőimnek?
Olyan helyen dolgozok, ahol kb. 40 nő van és 3 fiú. A 40 nő között 12 olyan 28-35 éves korú nő van aki keresi a párját. Azt mondják hogy nagyon nehéz, mert egyszerűen nincs normális férfi. Az igényeket már nagyon le adták, mert a külső szinte nem is számít nekik, illetve az anyagi helyzet sem, de így sincs normális pasi szerintük. Mert a legtöbb szexre megy vagy nagyon bunkó, és primitívek, illetve valami bibi van velük. Pl: társkeresőn még nem is találkoztak, de máris hisztit rendeznek hogy másnak is ír biztos stb. vagy idiótán infantilisek.
Nagyon el vannak keseredve, hogy nem fogják megtalálni a párjukat
Valamit rosszul csinálnak.
Még válogathattam is a komoly kapcsolatra vágyó férfiak között, pedig nem vagyok bombanő, van két gyermekem. Élőben és neten is tudtam ismerkedni.
Mivel nem hiszem, hogy lenne valami plusz szuper képességem, azt kell hinnem, hogy ők rontanak el valamit.
Igen, nehéz. Négy randim volt az elmúlt két hétben. Azért nem több, mert a többi aki írt csak szexet akart. A maradék négyből egyről kiderült, hogy az is csak szexelni akar. Ment a levesbe. Az egyik annyira udvariatlan volt, hogy mikor kihúztam a széket hogy leüljek és mögém ült, azt hittem olyan udvarias lesz, hogy segít álámtolni a széket. Milyen jó, hogy még éppen nem köszöntem meg, mert leült arra a székre, amit eredetileg magamnak húztam ki!!! WTF!!! Volt kettő, akik halott autisták voltak (előre megmondták, hogy nem akarnak programot, csak leülni és rám figyelni). Mindkettő leült velem szemben egy padra, és persze borítékolható volt a kudarc, mert egy idő után elfogytak a témák, és hiába akartam menni biliárdozni vagy csak sétálni egyet vagy fagyizni, ők sehova nem akartak. Kérdezek vlmit, és egyszavas válaszokat adnak. És egy, akivel sétáltunk, majd leültünk egy dombon, és nagyon jól éreztük magunkat, két és fél órán át beszélgettünk. Meg is lett ígértetve velem is, hogy legközelebb elmegyünk fürdeni a közeli tóba. Ez múlt hét kedden volt. Szerdán írt egy kb két soros levelet, h rosszul volt, stbstb... Csak közben éjjel-nappal a társkeresőn lógott... Gondolom addig még randizott egy pár lánnyal is, és most épp én következem a sorban...
Mielőtt a kommentelők jönnének a persze, mert magas, izmos, jóképű stb dumákkal elmondom, h kb 3 centivel überelt engem (én 162 vagyok), átlagos testalkata van, és teljesen átlagos arca. Ahogy a többinek is az volt.
Teljesen másképp viselkedi egy ember a rokonával,barátjával és a párjával. Adtól hogy te barátként úgy látod telhesen rendben van párkapcsolatban teljesen más lehet!
Egyébként szerintem igazuk van, 30éves férfiak normálisabb fele (érthető okokból) megtalálza már a párját, a normális nők körében. Nem most kell lentebb adni egyébként is mi ez már...hanem normálisan kell párkereséshez állni már 20évesen is, aki így tett boldog kapcsolatban is...
A maradék pasik nagy gyerek, szexet akar, vagy sohasem lesz képes saját lábon állni anya nélkül, kisebb százalék kiábrándult és dühös a nőkra (legtöbbször jogosan, ők is rosszul választottak sajnos) és nagyon nagyon kevés az akiket jelenleg keresnek....
megint csak a szokásos, hát niiiinncs normális férfi :D
meg a két véglet van, vagy csak szexet akar, vagy pedig van vele valami bibi...
Olyan érdkes dolog sztem, hogy a nőknek mindig szent meggyőződése, hogy az ő igényeik alacsonyak, miközben ők maguk annyira magas értéket képviselnek.
Vajon milyen tükör torzítaná vissza őket normálisra, ahol az igényeiket és saját magukat is végre pontosan látnák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!