Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz lenne a 28-35 éves közötti nőknek társat találniuk? Igazuk lehet a kolléganőimnek?

Figyelt kérdés

Olyan helyen dolgozok, ahol kb. 40 nő van és 3 fiú. A 40 nő között 12 olyan 28-35 éves korú nő van aki keresi a párját. Azt mondják hogy nagyon nehéz, mert egyszerűen nincs normális férfi. Az igényeket már nagyon le adták, mert a külső szinte nem is számít nekik, illetve az anyagi helyzet sem, de így sincs normális pasi szerintük. Mert a legtöbb szexre megy vagy nagyon bunkó, és primitívek, illetve valami bibi van velük. Pl: társkeresőn még nem is találkoztak, de máris hisztit rendeznek hogy másnak is ír biztos stb. vagy idiótán infantilisek.

Nagyon el vannak keseredve, hogy nem fogják megtalálni a párjukat

2016. júl. 7. 19:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Amit a kérdező ír az hajszálpontosan úgy van. És én sem találom a választ.

Én nagyon szépnek mondott (tehát nem én tartom magam annak, hanem mindenki más), diplomás, több nyelven beszélő, erkölcsös, társaságba járó nő vagyok, egyébként 28 éves. A barátnőimnek többnyire komoly kapcsolata vagy férje van. Ettől függetlenül viszonylag sokat találkozunk, ülünk be ide-oda. Egy 1 éves kapcsolaton kívül csak 2-3 hónaposak voltak. Nem tudom, hogy miért. Egytől-egyig aki ismer, csodálkozik, hogy miért vagyok egyedül. És én is...

ÉS! Nincsenek magas igényeim. A külső egyáltalán nem érdekel, az izmos szépfiúktól kifejezetten rosszul vagyok. Nekem az számít, hogy ő is okos legyen és hűséges. Ha ezt tudja vállalni, kap esélyt. Vagyis kapna. De nem próbálkozik SENKI. Senki, a házas vagy barátnővel rendelkező hülyéket leszámítva. Nos nagyokosok, ez miért van?!

2016. júl. 7. 23:58
 22/39 anonim ***** válasza:
77%

21-es

Nem fog tetszeni a válasz: nem vagy elég vonzó.

Nemrég volt egy randim egy kétdiplomás, értelmes lánnyal. Egyszerűen idegesítő volt. Tudálékos, feminista, okoskodó, ellenkező.

Még megdugni sem akartam, ami azért jelzésértékű.

A külső fontos, hogy felébressze a szenvedélyt. Ha az nincs meg, akkor csak annyi vagy, mint egy úttorlasz: kikerülendő utcai objektum.

Ha már kinézel legalább nőnek(értsd nem teleszart zokni tesz, nem fiús rövid haj, nem hordasz ma divatos trottyos gatyát, nincs felnyírva a hajad,stb.), akkor jön a neheze, mert, bár nem fogod elhinni, mi is az igazit keressük, csak mi sem találjuk(és ha nem találjuk, akkor egy dugást azért beiktatunk).

Szóval a nehéz az, hogy egy nőies nőt keresünk, ami manapság nem divat, mert a feminizmus áldásos hatása miatt az ilyen nőket lenézi a nők többsége.

Mozogjon nőiesen, öltözzön nőiesen(ne sportosan, egyedien, vagányan, jellegtelenül). Mosolyogjon(el nem hinnéd, hogy ezen bukik el a nők többsége...), ne vitázzon, kezdeményezzen, érveljen, de ne veszekedjen.

Ne akarjon férfibb lenni a férfinél.

Legyen szubmisszív, mutasson női erényeket, legyen sejtelmes és nem pedig direkt. Flörtöljön, ne pedig düllesszen,stb.

Ma a nők ezt nem szeretik, mert megalázónak érzik.

Ők tudják.

2016. júl. 8. 00:12
 23/39 anonim ***** válasza:

Hat akkor en itt bukom. Egyreszt szeretek ertelmes emberekkel vitazni. Szeretem, ha nem ertek vlkivel egyet akar csak egy film tartalmat illetoen es kifejteni miert. Es vlszeg ezt az egojuk nem birja lenyelni...

A masik meg, h ha noiesen oltozom, rogton ugy nez ki, hogy kiteszem a melleimet... Hat sajna nagyokat orokoltem felmenoimtol... Tokmindegy, h bo ruhat vagy garbot vagy pedig vlmi noieset veszek fel, aki akar ugyis csupan egy szextargynak lat. Ekes peldaja ennek egy randim, ahol munkabol mentem a randira, noi ingben es fekete nadragban. A pali le sem vette a szemet a melleimrol (sajna nem tudom eltuntetni, azok ott vannak..) es allandoan nekik beszelt. Utana facen meg semmi masrol nem tudott beszelni, mint arrol, h mennyire kebelbarat es h mennyire feszultek a gombok es mellesleg... stbstb... Miutan tobbszor rakerdeztem finoman, h mostantol tenyleg csak ez lesz-e a tema (engem mar borzasztoan untat ) es csak nem hagyta abba, letiltottam. Ez nekem nem hianyzik. Intellektualisan ennel tobbre vagyom.

2016. júl. 8. 03:33
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy a nőknek van sok, összeférhetetlen igénye, és külsőségesek...
2016. júl. 8. 05:51
 25/39 anonim ***** válasza:
41%

mr #21:

azé, mert a jobbakat lecsapják kb 25 éves korukig. a többi vagy idióta, vagy elment a kedve a sok elhajtástól. 1 év múlva én is idióta leszek, nem kell hurrogni :)

2016. júl. 8. 06:55
 26/39 anonim ***** válasza:
igen, igazi jófejből nincs túlkínálat. de ez korábban is így volt. talán mikor fiatalabb vagy, még kevésbé érdekel.
2016. júl. 8. 07:17
 27/39 anonim ***** válasza:
Target confirmed
2016. júl. 8. 13:43
 28/39 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Kb semmi hibát nem találtam magamban a felsoroltakbol. Tehát még mindig nem értem.

Nőies vagyok, mosolygok, határozott vagyok, van véleményem. Es tényleg nincsenek nagy igényeim. Simán elképzelhetőnek tartom ezek utan, hogy en vagyok a kivétel akit "elfelejtett" az élet.

2016. júl. 8. 17:12
 29/39 anonim ***** válasza:

"Egyreszt szeretek ertelmes emberekkel vitazni. Szeretem, ha nem ertek vlkivel egyet akar csak egy film tartalmat illetoen es kifejteni miert. Es vlszeg ezt az egojuk nem birja lenyelni... "

Nem az egónk nem bírja lenyelni, hanem most akkor élvezni akarod a randit vagy vitázni? Mert a vita soha nem jó buli.

Én még csak 25 vagyok. Nem vagyok helyes, közel sem. De tanult vagyok, tonnányi iskolával és nyelvtudással, gyerekkorom óta sportolok, egészségesen élek és lazán veszek mindent, de nem lesz**om stílusban. Udvariasabb vagyok, mint a nők nagyon nagy része, jól öltözött vagyok, magabiztos, céltudatos blablabla... Éppen csak autóm nincs, egyelőre. Szóval a papírforma szerint jó party vagyok. A barátnőm barátnői konkrétan klónoztatni akartak maguknak... :)

Papírforma szerint a barátnőm is az (szerintem is).

Azt akartam ebből kihozni, hogy ő foggal-körömmel ragaszkodik hozzám. Pontosan azért, mert a jó pasikat még addig próbálják meg a nők lefoglalni, ameddig fiatalok és kelendőek.

Én úgy lőttem be, hogy aki 20 évesen elköteleződik, az ugye a nem túl okos réteg több okból sem.

25 év körül már vannak ismerőseim, akiknél ott az összeköltözés, eljegyzés, de még gyerek nincs tervben. Úgy 25-30 közötti férfiakat foglalnak le a nők maguknak, igyekezve a lehető legjobb partyt összeszedni. Aztán ami marad, az ami kimaradt és úgy 35-40 fele lehet még elvétve pár lelkisérült, korához képest jó partyt összeszedni (ugye a kimúlt házasságból kilépett, de magukat tartó férfiak).

2016. júl. 8. 19:58
 30/39 anonim ***** válasza:

És nagyon észreveszem, hogy azok a lányok, akik 20 éves korom előtt szóba sem álltak a hozzám hasonló, nem helyes srácokkal, ahogy elmúlnak úgy 22-23 évesek, hirtelen durván elkezdik lejjebb tenni a lécet. Csak ugye addigra meg kellenek a francnak, amikor már "kiéltek" lettek, gondolják az eddig mellőzött férfiak. Ugye ilyenkor már rakódik le egy kis husi, saját fizuból kell élni és persze megjelennek a ráncok is...

Nem csodálom, hogy a kolléganőid nem találnak maguknak párt. Valamiért ők kimaradnak a halászásból.

2016. júl. 8. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!