Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk el tudnátok fogadni így a barátnőtöket?
Nem érdekelne egyáltalán, elvégre nem tehetsz róla. Ugyanolyan Nőként néznék rád, semmivel sem tartanálak csúnyábbnak, vagy másnak.
A belső értékek a fontosak mindig (legalábbis számomra mindenképp). Amelyik férfitársam emiatt szakítana azzal ne foglalkozz, nem érdemel meg. Ugyanolyan értékekkel rendelkezel, mint bármely Nő társad! Ezt sose felejtsd el!
Járj, emelt fővel, legyen önbizalmad! ;)
Persze hogy el tudnálak fogadni. Nem tehetsz róla. Én is (szerintem) túl szőrös vagyok, nem érdekel annyira.. Ugyan úgy járok strandra. Ezért biztos hogy nem szakítanék.
23F
Hasonlóan szerencsétlen típus vagyok. Nálam annyival durvább a helyzet, hogy nekem a nyakam is szőrös (toka részen). Erős sötét szőröm van, világos és érzékeny bőrrel, a sebeim nehezen gyógyulnak.
Én naponta borotválom, mert a többi módszertől begyullad és barna foltos lett a sok szőrbenövéstől...Viszont így naponta szúr és nagyon zavar ezért szoktam csipesszel kiszedni, ami után általában újra szőrbenövésem lesz. És így tovább...
Minden párom el tudta fogadni. Viszont a mostani volt az egyetlen, aki nem hozta szóba, nem kérdezett rá és nem kellett szégyenkezve magyarázkodnom. Persze elmondtam neki, hogy mi van, de egy bizalmasabb helyzetben ez sokkal másabb érzés.
Egyébként teljesen egészséges vagyok, minden hormonom határértéken belül van. Doki szerint apától örökölhettem, mert más magyarázatot nem talált rá.
Örülök a pozitív válaszoknak, mert baromira szégyellem idegenek előtt és mindent meg is teszek hogy ne legyen feltűnő, de megoldást egyelőre nem tálaltam.
Szia :) lany vagyok es azert irok mert en is hasonlo dolgok miatt feltem mindig. En nem szoros vagyok hanem rettentoen log a cicim. De nem csak megereszkedett hanem mint egy nyolcvan evese tenyleg. Es mindig rettegtem hogy igy nem fognak elfogadni.
De van egy parom aki igy is mindig simogatja es nagyon szeret igy is. Sokat beszelgettunk vele errol es sikerult elfogadnom magam.
Hidd el ha egy fiu megszeret akkor nem fogjak ezek a dolgok erdekelni sot segiteni fog sajat magad elfogadasaban azzal hogy latod hogy igy is szeret teged :)
Ha bejössz a pasinak, hidd el, hogy nem ezen fog múlni!
Nekem is hasonló a problémám, szőrösebb vagyok az átlagos csajoknál, nem hormonprobléma, ezt örököltem, a hajam is sötétbarna. Ahol zavar a szőr ott leszedem, de a világosabb pihékkel nem foglalkozom, még egy pasi sem jegyezte meg, pedig olyannal is randiztam, aki saját magát teljesen szőrtelenítette (lábától a mellkasáig...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!