Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk el tudnátok fogadni így a barátnőtöket?
Szerintem elfogadható. :) Ez legyen a legnagyobb bajod.
23/F
Pont teljesen nem érdekelne.
Sőt. Megkérnélek, ne szedj fogamzásgátlót, mert egészségtelen. Gyantázást is rád bíznám, miután elbeszélgettem volna veled oktalan szégyen érzetről.
Nem szabadna hagynod, ilyen miatt kellemetlenül érezd magad. Ha ebből szeretnéd magad kinevelni, írj rám.
Btw 20f, szóval azt sem mondhatod, korkülönbség miatt gondolom máshogy. Azért gondolom máshogy, mert kortársaim nagy részével ellentétben én gondolkodó ember vagyok, normális elvekkel.
Nyugi!
Aki hozzád való, elfog fogadni, hidd el nekem!
Nekem is viszonylag több szőröm van, és ráadásul nagyon sötétek, látszanak rendesen. Főleg a hasamon.
Gondolkodtam rajta,hogy legyantázzam, de mégse tettem.
Lett barátom, és nyiltan rákérdeztem,hogy zavarja-e, mert én inkább leszedném.
Erre ő a szó szoros értelmében mondta,hogy meg ne próbáljam. Azt mondta így szeret, természetesen, emberből vagyok, és ez is szép bennem.
Az orrom alatt is lászanak, bár nem erősen, engem mindig is zavart, és erre meg azt mondta, hogy akkor nem tetszenék, ha leszedném(wtf?kérdeztem) és mindig nyugtatgatott,hogy így vagyok szép, hogynézne már ki ha ott csupasz lenne, hagyjam csak így.
Először nagyon furcsálltam az ezégszet, aztán rájöttem, hogy imád engem, és mennyire jó ez. Azóta nem törődök ezzel a dologgal, nekem egy gonddal kevesebb, és ameddig a páromnak így tetszik, addig más véleményére tojok magasról!
És hidd el, nem ő az egyetlen,aki így gondolkozok, biztos vagyok benne,hogy te is megtalálod azt, aki így fogad el, ahogy vagy!
#1 Igazából még nem tudták megmondani mi az oka sajnos.
Köszönöm a sok pozitív választ, talán mégsem lehet annyira reménytelen. Remélem a való életben is elfogad majd valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!