Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók velem a pasik társkeresőn? 19l
Figyelt kérdés
Folyton szexet akarnak, és csak a péniszükről tudnak fotót küldeni az esetek többségeben.
Nem értem, én vállalom az arcom ott, ök mégis alpári módon viselkednek velünk nőkkel és még ők várják el hogy visszaírjunk...
Minden pasi ilyen hülye?
2016. júl. 5. 19:27
11/14 anonim válasza:
Igen, küldj neki hátha nem is nő! :)
12/14 anonim válasza:
"Azt mutatják és úgy viselkednek ami a nők többségének kell"
SOHA nem láttam még olyan nőt, aki ne undorodott volna a farokfotóktól... Kétlem, hogy ez kéne a nőknek.
13/14 anonim válasza:
Kerdezo. Ha archer fan vagy, marpedig a nevedbol itelve tuti, akkor miert lepodsz meg a dickpick-eken?
14/14 rrrrrreennnnn válasza:
Fejezd be a kamut.
Szabin van a pszichiátered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!