Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltem társkeresőn egy randit a lánnyal, de nem jött el. Más is járt már így?
Jah.
Lehet, hogy meglátott és élőben nem tetszettél neki. Vagy fosott elmenni a végén. Esetleg balesetet szenvedett ő, vagy valaki a családból és nem tudott eljönni. Vagy ilyesmi.
Ezért kell tali előtt számot cserélni, hogy fel tudd hívni, ha késik, hogy jön e, vagy ne is várd.
volt, 5 percet vártam, aztán elmentem egy közeli moziba és beültem filmet nézni.
Ne sajnáld az ilyet.
#6-os az a csaj vaze!
Tiszta összefüggéstelen dolgokról beszél. :D
Remélem sosem találkozom ilyenekkel.
Volt azaz ott volt megbeszéltük, hogy xy helyen találkozunk, és az bement a plázába és ott ücsörgött egy padon. Ezt valahogy elfelejtette jelezni, és lemerült a telefonja, aztán haza ment. Próbáltam felhívni mikor már ott vártam 1-2 órája, és utána még én voltam lebaszva, mert ő ott volt, (csak nem azon a helyen ahol megbeszéltük).
Valahogy itt lett elegem, a netes ismerkedésekből.
Ezért nem szabad társkeresőre alapozni.
Oda a lányok csak ego növelés miatt járnak "ismerkedni" begyűjtik a sok hízelgést hogy mennyire jól néznek ki, meg direkt húzzák a pasikat, ezzel felmegy egekbe az önbizalmuk, egoistábbak lesznek és a való életbe ezzel tudják hogy pillanatok alatt találnak pasit és még válogathatnak is. A több az már csak amolyan szívatás mert szerintük poén az ha a másikat ugrasszák. De beszéltem egy lánnyal aki nekem elmondta hogy ő egy nagy csalódás miatt így állt bosszút a pasikon hogy húzta az agyukat de semmibe vette őket. Engem is az a csaj vert át, mondta hogy én is pasiból vagyok és érezzem hogy mennyire rossz az ha a lányokat átverik, csak azzal a lányka nem számolt hogy én nem vagyok egy szívbajos ember, max külsőre annak látszok, de én keményen odaszóltam neki ezért a húzásért, nem érdekelt hogy ott vannak a szülei, apja is csak pislogott inkább, nem azért mert kiabáltam a lányával, hanem mert hallotta hogy miket állítok és ezt a kicsi lánya nem bírta lemosni magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!