Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltem társkeresőn egy randit a lánnyal, de nem jött el. Más is járt már így?
Egyszer jártam én is így, csak én voltam a g_ci. Megismerkedtem 1 lánnyal, megbeszéltük a randit, csak akkor nem láttuk még egymást képen, leírtuk h pontosan hol találkozunk és milyen ruhában leszünk.
Mentem arra, ő ott állt és nagyon kövér volt, biztos ő volt mert ő volt ott egyedül és pont az a ruha volt rajta. Én meg szimplán elsétáltam mellette mint egy járókelő és soha többé nem jelentkeztem nála.
Utolso: Tenyleg gci voltal, ennyit siman idalokhetsz neki h bocsi, nem vagy az esetem.
Nekem is volt mar ilyenem, eleg szomoru voltam miatta, de idiotak vannak sokan, szal mindegy.
Én két különböző pasival jártam így.
Egyszer a feleség is beállított a randira. (nem tudtam hogy házas)
Akkor fejeztem be a netes társkeresést, amikor jobban jártam volna, ha a pasi el se jön a randira...
25N
"csak habogott, meg hogy az még nem jelent semmit"
Na, igen, ez a baj. Aki ennyire nem megbízható... mondhatná azt is, hogy majd megbeszéljük.
De megígérni úgy, hogy már akkor TUDJA, hogy nem lesz belőle semmi...
De.
Csak arra már nem tudsz szemtől szemben válaszolni. Attól pedig félnek. Inkább menj el jó messzire, és majd utána tudhatod meg a véleményüket.
De olyan is van, amelyik csak egyszerűen elvágja a kommunikációs csatornákat, aztán ebből majd jöjjél rá, hogy nem akar tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!