Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éreztétek már azt, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy azért nem találjátok meg az igazit, mert nincs olyan aki veletek egy szinten mozognak?

Figyelt kérdés

Itt most konkrétan az inteligenciára gondolok, vagyis inkább annak a hiányára. Nem tartom a legokosabbnak magam, de nem vagyok egy idióta. Szeretek tudni dolgokat, nagy az érdeklődési köröm és szeretek új dolgokat megismerni és nyitott vagyok a világra. De nem igazán találtam még olyat aki szintén ilyen lenne. Mindenki a telefonján keresztül éli az életét. A túlzott ivászaton és a csajok testén kívül nem sok más dolog érdekli azokat akiket én ismerek. Vagy épp a pontos ellentét akit nem érdekel semmi.

22/L

2016. júl. 4. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Van olyan, aki velem egy szinten mozog, de semmi esély nincs a találkozásra, mert ki sem megyek a házból mióta egyedül vagyok.

A neten valóban alig találok olyan nőt, aki kicsit is megértene, érdekelné a világ, nem felszínes, nem ítélkezik ismeretlenül, és nem a divatnak, bulizásnak él. Szóval aki nem a facebookon szeretné megbeszélni velem az életét azzal a kifogással, hogy ott milyen jó, mert közben tud mást is csinálni, nem kell rám figyelnie ; ehelyett találkozna velem, elmennénk futni, sétálni, ahol csak egymással foglalkoznánk.

2016. júl. 4. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem tartom magamat idiótának. Nem azt mondom, hogy nagyon sok minden érdekel, de ami igen, azt szeretem érteni is, hogy mi hogyan megy, hogyan működik.

Szeretem a dolgok közötti összefüggést is látni.

Olyan embert meg nem szívesen engedek a közelembe aki értelmileg gyenge.

Ez valószínűleg egy negatív tulajdonság, de nem tehetek róla, nem szeretem ha valaki buta.

27/F

2016. júl. 4. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szintén ilyen vagyok, de nem kellenék neked, mert ronda vagyok és alacsony.
2016. júl. 4. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:

#3-as dehogy vagy ilyen, ha ilyen lennél akkor pontosan tudnád, hogy az önsajnáltatással az ég világon nem érsz el soha semmit.

#2 voltam

2016. júl. 4. 18:37
 5/8 anonim válasza:
Persze, pont emiatt nincs senkim jó ideje. Állandóan kérdezgeti mindenki, hogy miért nincs barátnőm már ilyen régóta, miért nem jövök össze ezzel vagy azzal, hiszen bejövök neki meg csinos is. De egyszerűen képtelen lennék hosszú távon együtt lenni egy butácskával. Jobban érzem magam annál egyedül mint, hogy legyen mellettem valaki aki folyamatosan kiéget a hülyeségeivel. És igen, egyszer megpróbáltam, hogy hátha mégis jó lesz. Nem volt az.
2016. júl. 4. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy ne éreztem volna? Sok mindenkivel nincs közös téma, nagyon sokan csak buliznak, isznak stb. volt egy exem aki olyan szinten buta volt, hogy rosszul látott de nem volt hajlandó szemüveget venni, meg dohányzott és ígérgette hogy leszok róla. Nálam inkább ez az egészséges életmód ez amiben nem találok összhangot, de szerintem ez valamelyest összekapcsolódik az intelligenciával, mert aki okos és van egy csepp esze az próbál rendes életet élni.
2016. júl. 4. 21:07
 7/8 DarthQtya ***** válasza:
Én idiótának tartom magam és szeretem ha egyetértenek velem e tekintetben. Hasonlóan idióta emberrel még nem sokkal találkoztam.
2016. júl. 4. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Éreztem többször is, mert nekem is az érdeklődési köröm nemcsak a bulizásban, piálásban stb. merül ki. A buta embereket engem is taszítanak, ezért próbálok minél kevesebb időt tölteni a társaságukban. Szerencsére vannak még ilyen emberek mint mi, csak kevesen. Én hiszem, hogy a hasonló igazi is majd eljön időben, addig is bőven van idő megismerni a világot.
2016. aug. 22. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!