Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas erre?

Figyelt kérdés
Van egy lany eddig 2x voltam nala tolem 40km re lakik , van egy 7 eves lanya is , mondta az elejen hogy rajtam kivul van meg 1 akivel ismerkedik , a parjaval 2 hete szakitott aki meg else pakolta a cuccait de nem ott lakik mar ,multkor voltam ott este volt szex masnap olyan levert volt nemis nagyon szolt semmit hozzam , mondtam hogy maradnek meg egy ejszakat ezen ledobbent es mondta hogy egyedul szeretne lenni , aztan vegul magatol elmondta hogy ossze van zavarodva es egy baratja jon hozza beszelgetni , mondtam hogy meg jo hogy elmondtad mert meg akartam varni a sarkon hogy tenyleg jon e valaki de ez se tetszett neki hogy en figyelem stb de ezt megbeszeltuk hogy en nem leszek feltekeny ha mindig igazat mond utanna meg ott voltam egy kicsit de nem nagyon szolt csak ha en szoltam meg mondta is nemtudja mivan vele olyan levert , szerintetek ?
2016. júl. 3. 06:27
 1/8 anonim ***** válasza:
ne bonyolódj bele olyannal,akinek van +1 másik pasija+még az állítólagos volt élettársa is visszajár.
2016. júl. 3. 06:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az elletarsa , azt mondta hogy nincsenek lany baratai hanem fiu es az jon hozza mert ossze vannzavarodva es azzal beszeli meg
2016. júl. 3. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen igazam,de szerintem nagyon nagyot fogsz koppanni. (N)
2016. júl. 3. 07:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem se legyen igazam, de én se jósolok sok jövőt ennek a kapcsolatnak. Bár ki tudja.
2016. júl. 3. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2 hete szakított a gyereke apjával, és te már a 2. vagy a sorban.

Hm...

2016. júl. 3. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd ezt a lányt!

Legalábbis egy kis időre mellőzd a társaságát. Nekem úgy tűnik, most azt sem tudja mit akar...

2016. júl. 3. 08:26
 7/8 Költőnő? ***** válasza:
Simli
2016. júl. 3. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Úúúúúú, én sürgősen dobbantanék. Három helyről kapna pénzt, minimum két helyről szexet, én nem mennék bele olyasmibe, hogy egyszerre több férfi. Nekem nem tetszik ennek a nőnek a viselkedése, nem igazán tűnik tisztességesnek. Ne hagyd, hogy kihasználjon.
2016. júl. 3. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!