Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm házasodni és gyereket szeretne, de én nem érzem magam készen erre. Mi a köztes megoldás?
nagyon fiatal vagy még az apasághoz és te magad is tudod,mondod, hogy nem akarsz még. a gyerek 50 év mulva is ott lesz, a barátnőd-feleséged meg akkor már nagy eséllyel a fasorban sem (a házasságok kétharmada válással végződik, de a szám emelkedni fog..). nyilván nem kell kényszerből se elvenni, se gyereket vállalni. amugy mi lesz jövő augusztusban, hogy neki ezek akkorra kellenek ? menjen el egy spermabankba...
a viccet félretéve : mondd meg neki, hogy kezdjen el olvasgatni a neten, hogy a párkapcsolatok 80-90%át nagyon megtépázza a gyerek és rengetegen csak a születése után jönnek rá, hogy tul korai volt, éretlenek még rá, nem élték ki magukat..stb. a gyereknevelés nem egy habosbabos vattacukros álom, hanem hatalmas nehézségekkel jár.és visszafordithatatlan döntés, nem adhatod be a gyereket a zaciba a hétvégére, ha épp unod.
ja, és sztem a lagzi sem jo ötlet. egyszerűen tök fiatal vagy még . nem tudom, miota jártok és milyen a kapcsolatotok, szoval nem alábecsülni akarom, és lehet, hogy 10 év mulva is együtt lesztek, de akkor meg pont azért ér még ez rá, mert akkor is együtt lesztek...
30 körül , sőt 35-40 évesen is ráérsz még házasodni meg gyereket vállalni. vagy amikor megérsz rá.
barátnőd csak komolyan veszi az állam és különböző zenészekikonok kijelentését, miszerint a "nő egyetlen dolga a gyerekszülés". Ezt felállva kéne tapsolni.
Mindazonáltal, mint 24 éves kortársad a gyerek és házasság kérdése egyértelműen felejtős, legalább 30 környékéig. Ez még a fiatalkor, ilyenkor még inkább szórakozni, élni kell. Nem véletlen van ennyi válás a késő 30-40-50esek között.
OFF: #7, ettől nem lettél ám szimpatikusabb... Kinek képzeli magát bárki, hogy megmondja, hogy NEKEM mi legyen a legfontosabb?
A ti esetetekben szerintem éppen hogy van köztes megoldás: még vártok a gyerekkel néhány évet, amíg te is késznek érzed magad rá. Ő meg ne zsaroljon téged ilyenekkel. Ennyi.
Nem állsz rá készen és ezzel te magad i tisztában vagy, tehát ne hagyd magad rávenni olyasmire, amit nem szeretnél (még). 24 évesen meg még szerintem is élnie kell az embernek, most vagy fiatal és egyszer élsz, jól gondold meg mit csinálsz. De ebben nagyon nincs köztes állapot. Ha ő akar, te meg még nem, akkor ....
És elnézést egy kis off következik. #7: Mi az, hogy ez legyen egy nőnek a legfontosabb?! Mindenki eldönti majd saját maga, hogy NEKI mi a legfontosabb, nehogy már nekem pl megmondja valaki, hogy mi legyen számomra a legfontosabb.. Hát a pofám leszakad, de komolyan, ennyi idióta embert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!