Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? Jobban igényelem az együttlétet a párommal, mint fordítva. Nekem kevés, ami jut a személyéből, neki meg én sok vagyok.
Nem veled van a gond, ez egy szexuális zavar. Hyposzexualitás a neve. A lényege éppen az, amit megfogalmazott: a szexben nem az intimitást igényli, hanem a feszültséglevezetést. Teher számára a másikra koncentrálni, alkalmazkodni, ezért inkább a gyorsabb, egyszerűbb megoldást választja, amikor csak önmagára kell figyelni.
Ez egyben személyiségvonás is: a kapcsolat más területein se nagyon érdeklik a másik fél igényei, nem igazán képes kölcsönösségre.
Ilyen emberrel pedig nem éri meg kapcsolatban lenni.
Természetesen sokat kivesz az emberből a munka, de szerintem a szexre mindig kéne, hogy maradjon.
Menjetek el kikapcsolódni, hátha az segít.
Biztos lesz aki bele fog kötni a korkülönbségbe, épp ezért írom le.
Én 31 éves nő vagyok, párom 58, mégis mindennap együtt vagyunk, megegyezik az étvágyunk.Többi kapcsolatom azért fulladt kudarcba, mert nagyobb az étvágyam, mint az átlag.
Kikapcsolódás mellett próbáljatok ki valami újat is.Sokat segíthet.
Kitartást kívánok, fel ne add ilyen könnyen ha boldog vagy. :)
#7-es, valóban #8-asnak van igaza, hisz leírtam, párom 58 éves, és mindennapos az együttlét.(fizikai munkát végez)
Sok huszonéves írja itt ám, hogy nem megy neki.Na mitől nem megy neki?Lehet pontosan a korból kifolyólag, hisz még tapasztalatlan.
Attól mert x nővel együtt volt, az még nem ad tapasztalatot.Egy 50-es férfi viszont bőven ismeri a női testet.
Kérdező, a félreértéseket úgy kerülhetitek el, ha minden szemtől-szemben beszéltek meg.Véletlenül se virtuálisan, SMS-be satöbbi, mert ott aztán kellően félreérthetitek egymást.
(megtanultam egy életre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!