Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szinte mindenki jobb mint én? Miért nem vagyok jó soha semmiben?

Figyelt kérdés
Sok nőt szebbnek látok magamnál. Végül is mi lenne szép egy fehér bőrű nőben, mint amilyen vagyok. A másik pedig hogy nekem csak szakmám van, míg akik értékesebbek, már van legalább egy diplomájuk, míg nekem csak egy érettségim és szakmám van. Szinte minden ismerősömnek van barátja csak nekem nincs. Ők boldogon pózolnak a párjukkal a Facebookon, míg én mindig csak egyedül vagyok.
2016. júl. 1. 20:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Ui:. Ne masokkal legyel elfoglalva , es hagyj fel ezzel a sajnalkozo picsogo lany szereppel, mert ez senkinek nem jon be. Ha te csak ezt tudod/nad belevinni a kapcsolatba az eg ovjon toled engem az olyan noktol mint amilyen te vagy.
2016. júl. 2. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!