Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte mindenki jobb mint én? Miért nem vagyok jó soha semmiben?
Figyelt kérdés
Sok nőt szebbnek látok magamnál. Végül is mi lenne szép egy fehér bőrű nőben, mint amilyen vagyok. A másik pedig hogy nekem csak szakmám van, míg akik értékesebbek, már van legalább egy diplomájuk, míg nekem csak egy érettségim és szakmám van. Szinte minden ismerősömnek van barátja csak nekem nincs. Ők boldogon pózolnak a párjukkal a Facebookon, míg én mindig csak egyedül vagyok.2016. júl. 1. 20:59
1/31 anonim válasza:
Ha zavar, hogy fehér a bőröd miért nem mész szoliba vagy napozni? A boldog párkapcsolatnak pedig semmi köze sincs ahhoz hogy milyen végzettséged van. Leginkább önértékelési problémáid vannk.
2/31 A kérdező kommentje:
Szoliba nem akarok a nap meg nem fog.
2016. júl. 1. 21:04
3/31 anonim válasza:
Nem minden az aminek látszik.
Teljesen átlagos a külsőm, mégis van párom és csodálatos szerelmes kép van kinn facebookon. Közben állandóan egyedül vagyok, mert mindig dolga van és épp a szakítás szélén áll a kapcsolatunk.
Megszereztem a diplomámat, ebből gondolhatnák, hogy hű de okos vagyok és jól keresek majd. Hát sehova se jó a diplomám, valamint 3-ast kaptam a vizsgán. Ebből gondolhatnátok, hogy nem tanultam vagy nem értek hozzá, pedig csak szétszívattak.
Az élet nem fekete-fehér.
4/31 anonim válasza:
ha zavar a fehér bőröd akkor napozz..mondjuk van akinek meg pont a barna bőr nem tetszik...
nem a diploma miatt barátjuk az ismerőseidnek...szóval nem ez a probléma nálad...de lehet, hogy negatív a kisugárzásod és ez taszítja a fiúkat...
23F
5/31 A kérdező kommentje:
Persze nekem csak negatív kisugárzásom lehet, míg másoknak csak pozitív.
2016. júl. 1. 21:12
6/31 Költőnő? válasza:
Kicsit olyan vagy mint dulifuli. Nem szimpatikus vonás elsőre. Az irigység sztem vhogy negatív térerő hoz létre, ami egy egészséges, pozitív embert soha nem fog vonzani.
7/31 anonim válasza:
A válaszaid alapján kérdező csak negatív lehet. Jobb másra mutogatni mint tenni hogy jobb legyen? Szolizni el tudnál menni, de nem akarsz, tanulni tudnál csinálsz pár emelt érettségit de gondolom azt sem akarsz. Kinézetet lehet maxra hozni a lehetőségeidhez mérten, de aki ennyire lusta az nem fog tenni semmit. Maradt a hiszti, mert az önvizsgálathoz is lusta vagy.
8/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy, csak elegem van abból hogy soha semmi nem jön össze az életemben. Persze most jönnek a válaszok hogy küzdjek meg érte, mint ha az olyan könnyű lenne, főleg lelki betegség mellett. Semmi értelme az életemnek, mert soha semmi nem sikerül, ami másoknak igen.
2016. júl. 1. 21:19
9/31 anonim válasza:
Miért szerinted mások nem küzdenek meg érte? A diploma sem az égből pottyan valaki ölébe, sőt a kapcsolatokért és a külsőért is tenni kell.
10/31 A kérdező kommentje:
Csak hogy nekem szociális fóbiám van, és nem mertem elmenni tovább tanulni. Már az általános iskola és a gimi is egy szenvedés volt a számomra. Bezzeg akik tönkre tették részben az életem a volt iskolatársaim meg élnek mint hal a vízben. Amúgy meg nem szoli sárga szeretnék lenni, ha nem szép természetes barna bőrű, de mint írtam a nap nem barnít le.
2016. júl. 1. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!