Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire lehetetlen feladat manapság a párkeresés?
Mostanában igen lehangolt és depressziós vagyok amiatt, hogy képtelen vagyok találni magamnak valakit, amit többé kevésbé megérez a környezetem is.
Általában azzal szoktak nyugtatni, hogy majd idővel úgyis jön valaki, meg hogy előbb utóbb mindenki megtalálja a párját.
De én a legkevésbé sem hiszek ezekben a dolgokban.
Mindenesetre már többféleképpen próbálkoztam, és eddig teljesen eredménytelenül.
A netes társkeresést teljesen feladtam, mivel csak a kirakat megy ezerrel, meg a like gyűjtés.
Persze az ilyenek egy pillanatig se gondolnak arra, hogy ezzel a leszarom-hozzáállással fájdalmat okoznak, nekik csak a napi like mennyiség a fontos
Persze nyilván nem ilyen mindegyik - de aki meg nem ilyen, az vagy foglalt, vagy nem vagyok az esete, vagy idősebb nálam annyival, hogy felejtős legyen bármi.
vagy a fentiek tetszőleges kombinációja.
A munkahelyi ismerkedés szintén felejtős - gyakorlatilag mindenki idősebb nálam, és gyakorlatilag mindenkinek van már normális kapcsolata.
Az utcán való ismerkedés szintén felejtős, mivel mindenki foglalt, vagy azt állítja, hogy az - ellenőrizni meg nyilván nem tudom, meg igazából ha tudnám, se akarnám.
Kicsit összevisszaságnak és szófosásnak tűnhet ez a sokminden (mondjuk szerintem is az), de egyszerűen kikívánkozott belőlem, illetve egyszerűen zavar, hogy ennyire nem tudom befolyásolni a saját sorsomat.
Illetve zavar, hogy még sose voltam semmilyen kapcsolatban sem.
(lassan) 21 / f
#19:
1: Valamilyen szinten nekem is fontos a külső, de nincsenek "irreális" elvárásaim.
2: Erről nem tudok véleményt alkotni :D
3: Itt megintcsak - szerintem nincsenek irreális elvárásaim - persze ne úgy nézzen ki a csaj, mint aki most mászott ki a csatornából - de azért az se kell, sőt, kifejezetten nem tetszik - ha túl sokat ad magára. Egy egészséges mérték persze kell, csak ne menjen el egyik végletbe se :D
"tudja jól mindenki azt a környezetemben hogy van feleségem"
Na, EZÉRT.
Ugyanis egy nőnek nagyon fontos, hogy egy férfi sikeres legyen - ennek pedig egyértelmű jele, ha van felesége. Minél hosszabb ideje, annál sikeresebb: tehát NAGY értékű zsákmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!