Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, hogy minden második nő a munkahelyi hovatartozás alapján itéli meg a kapcsolatotokat?
elkezdtem beszélni neten, egy "komoly kapcsolatot kereső leányzóval. Az még hagyján hogy úgy kezelt az elején mint ha egy rühes kutya lennék, én ezeket próbáltam figyelmen kivül hagyni, elmondtam mit akarok, azt mondja Rendben. Erre jön a kérdés, hogy mit dolgozom..
Hát én elmondtam,hazudni sem akartam, mivel nem egy Egyetemista professzor vagyok, elmondtam.
De azóta semmi válasz. Ez annyira de annyira alkas undoritó ocsmány dolog! Az ilyen nőktől kérdezem, kényelmes kényelmes?! egyem meg a lelketeket.. A leg könnyebb dolog válogatni, de ugye szürő is van már mivel tökélyre fejlesztettétek.. végül is, van 50 csávó a levelezőbe, és húzzátok a rovátkákat, vajon melyik a leggazdagabb.. Mintha a pénz kéne komolyan az agyam eldobom.
1. Ha már az elején úgy bánt veled, mint a rühes kutyával, akkor nyilván nem a melód miatt dobott, hanem az összhatás miatt ami neki nem jött be. Mondjuk ettől még nem kellett volna közönségesen viselkednie.
2. Amúgy ami a munkát, diplomát illeti, nem a pénz miatt fontos, legalábbis a normális nőknél. Nézd, ha egy nő értelmiségi, akkor nyilván színházba, múzeumba jár, művészfilmeket néz, a barátai is ilyen körökből kerülnek ki, és ha van pénze, utazgat. Ha te ezekben a tevékenységekben nem tudsz hozzá társulni, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Mindenki a saját maga ismeretében dönti el, hogy milyen társat szeretne. Szerintem reális elvárás, hogy az illető kb hasonló anyagi helyzetben legyen mint én, tehát egyikünk sem élősködik a másikon, és egyikünk sem jön kellemetlen helyzetbe, ha étterembe vagy színházba megyünk.
Persze van olyan, hogy találkoztok, egymásba szerettek és utána derül ki kinek mi a munkája, és ez nem is számít akkor már. De ezek a különbségek ki fognak jönni, ha nem tudjátok kezelni.
"Az még hagyján hogy úgy kezelt az elején mint ha egy rühes kutya lennék, én ezeket próbáltam figyelmen kivül hagyni, elmondtam mit akarok, azt mondja Rendben."
Már itt rájöhettél volna, hogy ti nem egymást keresitek. Mert hát szerintem te sem egy egoista r. melletti lábtörlőszerepre vágysz, ugye?
A kommentjeidből ítélve volt ott más baja is veled.
De amúgy én igen, bevállalom, hogy nekem számít, hogy mennyit keres a másik fél. Én is leteszek az asztalra átlagban nettó 180-190-et, ugyanennyit elvárok a másik féltől is. Nem kell milliókat keresnie, de legalább mint én, annyit igen.
24/N
Meglepődtél? Internetes társkeresőtől mást vártál? Tudod ez úgy megy, hogy minél könnyebb felszedni a csajt annál rosszabb a minőség és fordítva.
-ugyebár csak kényelmesen piszkosan büdösen leülsz a gép elé beírod a nevedet meg a dolgaidat és beszé... még csak nem is kell beszélgetned vele hanem elég írnod vagy kimásolnod a keresőből egy csinos csajcsábító csudát és csókolhatod a csajt
Kérés: Szerinted ez így megy? Tényleg ilyen egyszerű?
Piszkosan büdösen, igen, ezt hivják munkának.
De még mielőtt bárki is azt feltételezné, leszögezem nem vagyok kőmüves, és nagyon szánalmas dolog igy megitélni egy embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!