Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ismerkedési szakaszban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedési szakaszban állítólag több a férfi, akkor miért van több szingli nő, mint férfi?

Figyelt kérdés
Csomó szingli barátnőm van köztük én is ott vagyok. Mikor ismerkedni próbálunk, azt vesszük észre, hogy még a lúzerek mellett is ott van egy átlagos lány, egyszerűen nincsenek szingli pasik.
2016. jún. 28. 16:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20. Te hol élsz? Börtönbe? Mert ott lehet. De ahol dolgozok ott csomó kollegina keresi a párját illetve a legtöbb férfi már nős. Esetleg 25 év alattiak között elképzelhető hogy több mert a nők idősebb férfiakat akarnak de bizony a korosztályomban nem az van.....
2016. jún. 28. 18:11
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Végiggondolva az ismerősi köröm nő tagjait (jórészt huszonéves, igényes, csinos lányokról van szó), sokkal több az egyedülálló, mint a kapcsolatban élő. Férfiaknál ez nem annyira jellemző.

És én is ezt figyeltem meg, mikor "kinézek" valakit magamnak, esélyem sincs valahogy jelezni vagy kezdeményezni sem, mivel gyakorlatilag fél percen belül ott terem a barátnője, akkor is, ha egy sótlan átlag valakiről, tehát abszolút nem top pasiról van szó.

2016. jún. 28. 18:26
 23/34 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nehezen hiszem el, hogy pl. egy 30-as nő az addigi élete alatt egyetlen normális pasit sem talált volna soha magának. Vagy ha tényleg nem talált, akkor az az ő hibája is. Az a tapasztalatom, hogy aki addig nem talált, az nagy valószínűséggel válogatott a korábbi életében, vagy abszolút nem volt nyitott semmire, így aztán nincs min csodálkoznia, hogy átlépve mondjuk a 30-at azt veszi észre, hogy a férfiak jelentős részének már van valakije. Én is ismerek rengeteg olyan huszonéves lányt/nőt, aki nem nyitott semmire, még talán soha nem is volt senkije. Így aztán ne lepődjenek meg, hogy ha 30 fölött eljut a tudatukig, hogy hoppá, család kellene, pasi kellene, akkor már nem nagyon tudnak válogatni, plusz mivel korábban nem gyűjtöttek semmilyen tapasztalatot, így jóval nagyobb eséllyel futnak bele egy rosszul működő kapcsolatba.
2016. jún. 28. 18:26
 24/34 anonim ***** válasza:
#23 Ne gondold, hogy huszonévei közepén nem esik pánikba egy nő, mikor elkezdenek a hasonló korú ismerősök férjhez menni és gyerekeket szülni, pluszban még a család meg noszogatja, hogy mikor lesz már valakije...
2016. jún. 28. 18:31
 25/34 anonim ***** válasza:
#22: A másik dolog meg az, hogy hiába is mennél oda, nagy valószínűséggel úgyis lekoptatnának. Alapból beletemetkeznek a telefonjukba, a fb-ba, a zenehallgatásba, még beszélgetni sem tudsz velük. Én sokszor próbáltam szemkontaktust teremteni velük mondjuk utazás során, de 99%-ban SEMMI, teljesen értelmetlen az egész, már az elején zátonyra futsz, mert még az a lehetőséged sincs meg, hogy legalább beszélhess velük. De volt olyan lány ismerősöm, akinél az ismeretségi körünkből legalább hárman próbálkoztunk, de egyikünk se kellett neki, rajtunk kívül meg még ki tudja, hányan akartak tőle valamit, de neki nem kellett senki. Az ilyen nőkkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. Én már 32 vagyok, de ráuntam ezekre a tucatemberekre, semmit sem lehet náluk elérni, így meg minek fárasszam magam.
2016. jún. 28. 18:31
 26/34 anonim ***** válasza:
#24: Én nem sok olyan lányt láttam eddig, aki 24-25 körül ezen pánikolt volna. Addig szerintem nagyjából elvannak maguknak még a frigidek is, egyetem, jó esetben munka, aztán mikor már ebbe is beleunnak, plusz elkezd ketyegni a biológiai órájuk, és rájönnek, hogy pl. szex terén is miből maradtak ki addig, no akkor 30 fölött már szerintem jobban megtáltosodnak.
2016. jún. 28. 18:40
 27/34 anonim ***** válasza:
nem tudom te hol élsz de én rengeteg normális átlagos férfit ismerek de tuti nektek is a menők kellenek azok meg jó hogy foglaltak mert azokért nagy harc megy a nőcskék között
2016. jún. 28. 18:45
 28/34 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyetemei csoportban a 25 lányból 17-nek van pasija, a 12 fiúból mindössze 4-nek van csaja. Érdekes módon egyébként pont a legcsúnyább, legkövérebb, leglúzerebb fiúknak van párja, a jóképű, menő, szépfiúk viszont egyedülállók.
2016. jún. 28. 18:46
 29/34 anonim ***** válasza:
Nekem inkább tűnik úgy, hogy szingli férfiből van rengeteg, míg nőkből sokkal több van párkapcsolatban. Mondjuk ez lehet ezért is tűnhet így, akár férfi, akár női szemszögből hogy mindenki már foglalt a másik nemből, mert akik szimpatikusabbak, azok ugye általában másoknak is szimpatikusabbak. Vagy legalábbis a nőknél biztosan így van, hogy a férfiak kisebb, dominánsabb része jön be a lányoknak, a többi nem dominánas férfi pedig kevésbé, nálunk fiúknál nem tudom, de lehet nálunk is hasonló van hogy akik lányok nekünk bejönnek, azok sokaknak másoknak is, akik meg nem, az meg másoknak sem annyira.
2016. jún. 28. 18:59
 30/34 anonim ***** válasza:
50%
Hát mondd, hol vannak ezek a mindentől és mindenkitől független nők, akik nem lelki roncs állapotúak vagy sóvárognak valamelyik exük után, akik nem rajonganak fanatikusan valamelyik szupersztárért, s akiket nem kukiz titokban a főnökük/kollégájuk/szomszédjuk stb.? Merthogy hosszú évek óta nem találkoztam egyetlen olyan nővel sem, aki ne állna érzelmileg valami brutál atomkan hatása alatt...
2016. jún. 28. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!