Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedési szakaszban állítólag több a férfi, akkor miért van több szingli nő, mint férfi?
Na jó, kicsit túloztam, de 1,5x annyi biztos van. Elég körülnézni szórakozóhelyeken, akárhol. Szinte csak faszik vannak, sokkal kevesebb a nő mindenféle renzdezvényen.
Másrészről Kavalier: Nice try Man! :D Ennek a fele se igaz, amit leírtál. No offense!
11. Hát azzal az 1.5 el is túloztál. Nézd meg a statisztikát. Hát ne a szórakozó helyekből indulj ki.... Ahol szexért mennek a férfiak. Az egy nagyon ferde adat kb ugyanannyi nő van ahány férfi.
Tessék a statisztika azért remélem számolni tudsz
"Nagyon nehéz nekünk nőknek szinte nincs normális független pasi"
A másik oldalnak sem könnyebb.
Talán lehet kicsit el kéne gondolkodni és "lejjebb adni". Lehet nem az ideális, tökéletes után kéne rohanni, mert ha van egy kis hibája a férfinek, attól még ugyanúgy megfelelő partner lehet.
A hitetlenkedö valaszok csak azt az infot adjak nekem, hogy ezek szerint nem ugyanaz a helyzet mindenhol.
Van, akinek valaszoltam, mert nem szeretnem felrevezetni a kerdesre valo valaszolast, de miert gondolja valaki ugy, hogy barmi ertelme van annak, hogy valaki itt az anonymitas leple alatt vegye a faradtsagot, hogy valotlant allitson? Raadasul, leirtam, hogy ez altalanos megfigyeles! Nem kizarolag velem flörtölnek a lanyok, ugyanugy barataimmal vagy mas, a helyszinen levö sracokkal is! Ne allitsatok mar azt, hogy ez masnak meg nem tünt fel! Marcsak azert sem, mert a kedves kerdezö is pont ezt allitja! De, ha kikapcsoljatok a gepet es vegre kimozdultok, lehet, hogy ma nem a montitor elött ... pazaroljatok a zsepiket!
Egyszerüen erdekesnek talalom a kerdest es gondoltam, leirom, hogy en is hasonlot veszek eszre, ha mar nem tudom a megoldast. Valamint azt is furcsalom, hogy evekkel ezelött nagyon is be kellett vetnem magam ahhoz, hogy megismerkedhessek egy lannyal. Abszolut pozitivumnak fogom fel, hogy a lanyok batrabbak, nyitottabbak lettek es nem varjak el a pasiktol, hogy kezdemenyezzenek - vagy egyszerüen csak belattak, hogy sok srac egyszerüen gyöker, hogy lepni merjen vagy be van f0sva, hogy mi lesz a vilagegyetem sorsa, ha nemet mond a lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!