Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ismerkedési szakaszban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedési szakaszban állítólag több a férfi, akkor miért van több szingli nő, mint férfi?

Figyelt kérdés
Csomó szingli barátnőm van köztük én is ott vagyok. Mikor ismerkedni próbálunk, azt vesszük észre, hogy még a lúzerek mellett is ott van egy átlagos lány, egyszerűen nincsenek szingli pasik.
2016. jún. 28. 16:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
24%

Na jó, kicsit túloztam, de 1,5x annyi biztos van. Elég körülnézni szórakozóhelyeken, akárhol. Szinte csak faszik vannak, sokkal kevesebb a nő mindenféle renzdezvényen.

Másrészről Kavalier: Nice try Man! :D Ennek a fele se igaz, amit leírtál. No offense!

2016. jún. 28. 17:11
 12/34 A kérdező kommentje:

11. Hát azzal az 1.5 el is túloztál. Nézd meg a statisztikát. Hát ne a szórakozó helyekből indulj ki.... Ahol szexért mennek a férfiak. Az egy nagyon ferde adat kb ugyanannyi nő van ahány férfi.

Tessék a statisztika azért remélem számolni tudsz

[link]

2016. jún. 28. 17:17
 13/34 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz nekünk nőknek szinte nincs normális független pasi
2016. jún. 28. 17:20
 14/34 anonim ***** válasza:
8%
És hogyan méritek le, hogy "ismerkedési szakaszban" több a férfi? És utána hová tűnnek? Elutaznak Otamor kapitánnyal a fehér bolygóra? Amúgy az is kérdés, kit tekintünk normálisnak (azaz kire hajlandóak figyelni a nők). A csendesebb, esetleg kevésbé vonzó külsejű faszik rendszerint kapásból kilőve, a nők kb. 80%-a ugyanazt a kb. 20% hapsit akarja megfogni magának, a többit meg ilyen-olyan indokokkal kiszórják. Jó, én nem magamról veszek példát, mert valószínűleg úgyis problémásnak tartanának, és nem is vagyok szívtipró külsejű, de valahogy nem akar vonzódni hozzám senki. És még ismerek jó pár srácot, akiknek szintén nem nagyon jön össze semmi, szóval azért a lányoknál csak próbálkozik valaki, mi meg koslathatunk az eredmény után, legtöbbször hiába.
2016. jún. 28. 17:43
 15/34 anonim ***** válasza:
32%
#13 gondolom a "normális, független" férfi alatt te is a magas, sportos, jóképű, pénzes, sikeres férfit érted, a férfiak top 1-2%-a, akikért kőkemény verseny folyik a nők között. Nézz csak körül a környezetedben, tele van magányos férfival. Tudom, azok nem *olyanok*, csak a legjobb pasi kell.
2016. jún. 28. 17:54
 16/34 anonim ***** válasza:

"Nagyon nehéz nekünk nőknek szinte nincs normális független pasi"

A másik oldalnak sem könnyebb.

Talán lehet kicsit el kéne gondolkodni és "lejjebb adni". Lehet nem az ideális, tökéletes után kéne rohanni, mert ha van egy kis hibája a férfinek, attól még ugyanúgy megfelelő partner lehet.

2016. jún. 28. 17:55
 17/34 A kérdező kommentje:
15. Egyáltalán nem. Látom általánosítani tudsz. Egyik kollégámért oda vagyok. Kedves aranyos visszahúzódó de hihetetlen figyelmes empatikus intelligens férfi. Nagy pocak el van hízva kicsit de teljesen elvarázsolt csak sajnos nős két kisgyermekkel. Ja és nagyon nem gazdag.
2016. jún. 28. 17:59
 18/34 anonim ***** válasza:
Lejjebb adni ? akkor boldogtalanok lesznek szegény nőcik hogy csak egy olyannal kell beérni.. :D
2016. jún. 28. 18:00
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

A hitetlenkedö valaszok csak azt az infot adjak nekem, hogy ezek szerint nem ugyanaz a helyzet mindenhol.

Van, akinek valaszoltam, mert nem szeretnem felrevezetni a kerdesre valo valaszolast, de miert gondolja valaki ugy, hogy barmi ertelme van annak, hogy valaki itt az anonymitas leple alatt vegye a faradtsagot, hogy valotlant allitson? Raadasul, leirtam, hogy ez altalanos megfigyeles! Nem kizarolag velem flörtölnek a lanyok, ugyanugy barataimmal vagy mas, a helyszinen levö sracokkal is! Ne allitsatok mar azt, hogy ez masnak meg nem tünt fel! Marcsak azert sem, mert a kedves kerdezö is pont ezt allitja! De, ha kikapcsoljatok a gepet es vegre kimozdultok, lehet, hogy ma nem a montitor elött ... pazaroljatok a zsepiket!

Egyszerüen erdekesnek talalom a kerdest es gondoltam, leirom, hogy en is hasonlot veszek eszre, ha mar nem tudom a megoldast. Valamint azt is furcsalom, hogy evekkel ezelött nagyon is be kellett vetnem magam ahhoz, hogy megismerkedhessek egy lannyal. Abszolut pozitivumnak fogom fel, hogy a lanyok batrabbak, nyitottabbak lettek es nem varjak el a pasiktol, hogy kezdemenyezzenek - vagy egyszerüen csak belattak, hogy sok srac egyszerüen gyöker, hogy lepni merjen vagy be van f0sva, hogy mi lesz a vilagegyetem sorsa, ha nemet mond a lany.

2016. jún. 28. 18:03
 20/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hol élsz? Sokkal több az egyedülálló férfi, mint az egyedülálló nő. Utóbbi konkrétan alig van.
2016. jún. 28. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!