Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja, ha egy lánynak látszanak a lábán a szőrtüszői?
Nő vagyok és időnként nekem is látszik, de eddig nem volt gondom. (Férjhez is mentem, úgyhogy szerintem te se aggódj! A normális férfiak nem foglalkoznak ezzel, minthogy valaki is írta, hogy akkor majd, hogy bírná a nő mellett pl. szülés után).
A harisnya 30 fokban meg eléggé hülyén nézne ki szerintem. Mindenki azt bámulná, hogy miért van rajta főleg ha felül meg ujjatlan felsőt visel. Ja és akinek látszanak a tüszői, azoknak sokszor a karján is látszanak, oda, pedig nem húzhat nejlonharisnyát.
Illetve, ahogy a kérdező is írta, az intim együttlétekkor, úgyis kiderül, hogy milyen a bőre, szóval akkor már jobb, ha az elején látja a srác, hogy bejön-e neki, vagy sem.
Szia Titusz! Igen már láttalak én is más kérdéseknél és volt, ahol egyetértettem veled, de ez most nem az a helyzet. Én még mindig azt mondom (mint szőrtüszős sorstárs), hogy nem sokat segít, mert nekem is van a karomon is. Még tényleg talán a lebarnulás segít ezeken a legjobban. Azt persze nem vitatom, hogy férfi szemmel egy harisnya izgató tud lenni! De ezt meg lehet hagyni a hálószobába és akkor mindenki örül, viszont ilyen 30 fokos melegben a nők többségének nem olyan kellemes. (Főleg, ha valaki még lábszagra is hajlamos, akkor hiába jutnak el az ágyig, a fickó menten elájul, mikor kicsomagolja a hölgyet...)
De esetleg vegyél fel harisnyát egyik nap, aztán meglátod milyen érzés ebben az időben! :D
43 vagyok. Igen, de amit lehet nem veszünk fel a melegben. De van olyan ismerősöm, aki nejlonzoknit hord (nem nyáron csak tavasz meg ősz) és naponta cseréli, mégis kell egy kis idő, amíg megszokom a szagot, amikor együtt vagyunk cipő nélkül.
De nekem mindegy, ezen ne vesszünk össze. Én biztos nem vennék fel harisnyát.
De már tökre elmentünk a kérdéstől... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!