Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja, ha egy lánynak látszanak a lábán a szőrtüszői?
Figyelt kérdés
Tud ez rontani az összképen?2016. jún. 27. 14:24
2/47 anonim válasza:
Normális embert nem zavar. Hülyét meg ne akarj.
3/47 anonim válasza:
Én nem figyelek ilyenekre. :) Azt se tudom, hogy kell ezt elképzelni.
4/47 anonim válasza:
Nekem is látszanak,vékony a bőröm.Pasit még nem zavart,de engem annál inkább.
5/47 Titusztitusz válasza:
Valamennyire tud rontani az ilyesmi az összképen, nade többek között azért is találták fel a nők számára a harisnyát, meg a harisnyahordást, hogy némileg tudjanak javítani magukon, és a megjelenésükön az olyasmi problémákkal küzdő nők is, mint amilyen akkor te lehetel...
6/47 anonim válasza:
"r te lehetel..."
Pitbull kutyákkal MEGETETEL! :D
7/47 A kérdező kommentje:
Nyáron 30 fokban hordjak harisnyát?
És abban is legyek életem végéig?
2016. jún. 27. 14:44
8/47 Titusztitusz válasza:
Hát...Ha nemis örökösen, de azért ha valami OLYAN SZITUBA KERÜLSZ,ahol túlságba is látható a tégedet zavaró probléma, olyankor azért tényleg ajánlatos harisnyát venni...Amúgy nyáron is láttam már én pont elég nőcit hariban mászkálni, még 30 fokban is...Vannak egészen vékony,konkrétan nyári harik is...
9/47 anonim válasza:
Kérdező, mekkora bunkó vagy már! Állítsd le magad itt és most! Van, akit nem zavar, de ront az összképen. Te döntöd el, akarsz-e harisnyát hordani, ez csak egy JAVASLAT volt a válaszolótól.
10/47 A kérdező kommentje:
Jó, mindjárt felveszek egyet.
2016. jún. 27. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!