Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tapasztaltatok ilyet társkeresőn?
Figyelt kérdés
Normálisan kinéző férfi vagyok (magas, sportos, jóképű). Ennek ellenére megtalálnak túlsúlyos nők is. Ez csak nekem fura? Úgy gondolom az a normális, ha mindenki a maga szintjén válogat. Én sem kezdek ismerkedést Nobel-díjassal vagy hollywoodi színésznővel.2016. jún. 27. 12:56
31/33 anonim válasza:
Igen, én is tapasztaltam ilyesmit. Reménykednek, és a nagy számok törvénye alapján bepróbálkoznak, hátha. Ők nem tudják, hogy neked vajon mi lehet az ideálod, és az is előfordul, hogy nincsenek önbizalom híján, és úgy gondolják, ők simán vannak olyan jók, hogy megfeleljenek bármilyen akár "álompasinak" is.
32/33 anonim válasza:
Volt egy nő, akivel elkezdtem levelezni, mondta magáról, hogy "nem vagyok szép, de azért csúnya sem"...amikor küldött képet, hááát, nem gyengén lesokkolódtam...vagy 150 kg volt, durván eltorzult arccal. (Imádom a duci lányokat, de ő szó szerint extrém kövér volt, az azért már messze nem szép.) Azóta nem vagyok hajlandó többet neten ismerkedni, habár előtte is inkább a személyes ismerkedés híve voltam. Ja, és párja is volt!!! :D Amúgy én sem vagyok egy matyóhímzés.
33/33 anonim válasza:
Tudod, kérdező, a szép nők az okos pasikra buknak. Ha téged csak a csúnya nők találnak meg, az mit is jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!