Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tapasztaltatok ilyet társkeresőn?

Figyelt kérdés
Normálisan kinéző férfi vagyok (magas, sportos, jóképű). Ennek ellenére megtalálnak túlsúlyos nők is. Ez csak nekem fura? Úgy gondolom az a normális, ha mindenki a maga szintjén válogat. Én sem kezdek ismerkedést Nobel-díjassal vagy hollywoodi színésznővel.
2016. jún. 27. 12:56
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
19, Igazad van. Én csak a magam nevében tudok beszélni, de nálam tényleg kizáró ok a túlsúly. Sajnálom. Gondolom mindenkinek van ami már nem fér bele, nálam ez. Persze nem 3-4 kg, de 10 kg már tényleg sok.
2016. jún. 27. 13:55
 22/33 anonim ***** válasza:
Ocsmány képed van, máskülönben nem társkeresőznél.
2016. jún. 27. 13:56
 23/33 A kérdező kommentje:
22, Nem társkeresőzöm. Egyébként köszi. :)
2016. jún. 27. 13:57
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

19.

Gyerekkoromban kezdtem el hízni és kövéren minden ember gúnyolódott rajtam. Emberszámba se vettek, pedig a suliban is hihetetlenül jó eredményeim voltak.

Utána fordult a kocka. Életmódot váltottam, megválogattam, milyen kaját viszek be és sokat edzettem.

Ma már azon az embereken röhögök, akik egykor rajtam, mert szinte semmit nem értek el az életükben (ráadásul nem egy olyan akad köztük, akik az évek alatt sok zsírt magára szedett).

Ennélfogva, nincs olyan nagy bajom a kövérekkel, de nem akarok velük semmilyen kapcsolatot kialakítani. Valahogy, mikor ránézek egy ilyen emberre, a múltam jut eszembe, ezért olyan messziről elkerülöm őket, amennyire csak lehet.

21/N

2016. jún. 27. 13:59
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
Nézd, én meg 50 kilós vagyok és mindig megtalálnak a 100-120 kilós, magukat sportosnak mondott férfiak. Nem reklamálok, egyszerűen tovább lépek. A társkereső egy nyílt tér, bárki megnézhet és írhat neked. Valami nagyon nincs veled rendben, ha ilyesmin kiakadsz.
2016. jún. 27. 13:59
 26/33 anonim ***** válasza:
5%
Miért gondolod azt, hogy 10kg plusz alapján jogod van megítélni a másikat? Ki vagy te? Miért hiszed azt, hogy normál testsúllyal hülyén normálisabb ember vagy, mint más kövéren intelligensen? Mert most úgy beszélsz, mintha te több vagy jobb lennél. Sekélyes, primitív, buta emberek beszélnek így, akiknek a feje egy dobozban van, és nem látnak ki belőle. A társad ember, hízni és fogyni fog, beteg lesz, lesz, amikor annyira beteg lesz, hogy igénytelen lesz, sőt, le is sérülhet, és melletted öregszik és hal meg. Mert az ember ilyen. Változik. Ne TÁRSkeresőről beszélj, hanem SZEXPARTNER keresőről, ha neked az élet egyik legfontosabb döntése a nemi vonzalmon alapul. Társat nem találsz így. Csak olyan cicababát, akit 40 felé elhagyhatsz majd egy másik huszasért, ha már nem lesz elég szép. Ez nem lesz így a büdös életben valódi párkapcsolat. Merengj rajta kicsit, hátha ... valami derengeni fog a végére. Talán. Esetleg.
2016. jún. 27. 14:06
 27/33 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak próbálkoznak, hátha összejön.
2016. jún. 27. 14:50
 28/33 anonim ***** válasza:
Igen, a csúnya nőknek is csak a jóképű férfiak kellenek, társkeresőn pedig különösen.
2016. jún. 27. 15:15
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Mert ellenállhatatlannak érzik magukat. Volt már egy pár túlsúlyos női ismerősöm, mind egoisták voltak. Rettentő szexinek, vonzónak látták magukat, a vékony nőket meg mindig leszólták.

"A pasik azt szeretik, ha van mit fogni" meg hasonló szövegeket nyomtak. Mivel megvannak győződve róla, hogy ideális az alakjuk, ezért próbálkoznak a sportos, kigyúrt pasiknál is.

2016. jún. 27. 19:18
 30/33 anonim ***** válasza:
20%

"Igen, a csúnya nőknek is csak a jóképű férfiak kellenek"

Ne panaszkodj ha férfi létedre akkora gyökér vagy,hogy nem tudsz élőben ismerkedni. Gép mögé bujva megy ám a kritizálás, amúgy meg remegsz mint a kocsonya ha le kéne szólítani egy nőt. Annyira viccesek vagytok! Nő létemre nagyobb talpraesettség szorult belém,mint itt egyes pipogya fajankóba,aki veri a mellét hogy mekkora Adonis ,és igenis neki lettek teremtve a legjobb nők,míg szegény egy satnya, IQnulla hülyegyerek,aki még a kapcsolat értelmét se látja,annyira elvakítja a torz társadalami norma.

Beszélgess,szórakozz,ne vessz el az agymosott emberek által kreált unalmas világba,mert nem leszel boldog. De végülis mindenki a maga élete kovácsa.

Kérdező könyörgöm a boldogság nem 10 kilón múlik, hidd el.

2016. jún. 27. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!