Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem találok egy normális lányt sem? (Többi lent)
Kedves 8as! Huuu kaptam ám fel világositast. Köszönöm....de nincs belőle semmi gond!
9-es olyan jól meg fogalmaztad hogy már válaszolnom sem kell. Annyira igazad van :)

Kedves kérdező! Elnézést ha megbántottalak. Nem akartam. Csupán az alapján írtam le a véleményemet amit megírtál magadról. Nem akarok általánosítani, de így könnyebb volt elmagyarázni. Ne haragudj, mondjuk oda is írtam hogy kivételek mindig vannak.
Witten86: Imádom ha valaki nem bír szöveget ÉRTELMEZNI, és úgy löki az okosságokat.
1.) a kérdező nálam nem 30 évvel, hanem 3 évvel idősebb.
2.) nincs a barátomnak bmw-je, de ha sz lenne se lenne hozzá semmi közöd. Főleg mert akkor intelligens értelmes ember módjára elkezdenéd írni a buta sztereotípiákat.
3.) örülök hogy bizonyos szavakba is belekötsz. Nem magyarázom el miért írtam a politikát. Magas lenne neked.
4.) légyszíves másold már be hogy HOL AZ ISTENBE írtam azt hogy kigyúrtnak kell lennie???? Oda is írtam hogy NEM a 8 kockáról beszélek (ergo nem a kigyúrtról).
De tessék, a gyengébbek és a TE kedvedért bemásolom:
"Nincs is annál kiábrándítóbb amikor egy jellegtelen testű férfival van dolga az embernek. Akinek a testén nem látod az erőt (és nem a 8 kockára gondolok..nagyon nem)" Itt te hol a francba látod a kondi és a kigyúrt szavakat?????????????? Egészséges sportos férfias teste (amire én gondoltam mint ahogy azt LE IS ÍRTAM) egyértelműen lehet futástól biciklitől, bármitől ami jó kondícióban tartja az embert.
5.) " Persze vannak kivételek, de a a fiuk 80%-át ez a két csoport teszi ki." Na, drágaságom. El áshatod magadat. 3-4. osztályban van szöveg értelmezés. Látom ott épp beteg voltál vagy buktál. A barátom a kivételek közé tartozik, és nem azt írtam hogy 7 napból 7-en napi 5 órát gyúr és konditerembe jár. Annyit írtam hogy foglalkozik a testével. De ezt is bemásolom: "Meg foglalkozik a testével, lelkével egyaránt"
6.) Itt is nagyon nagy bajok vannak a szövegértelmezéssel :( "Elárulok valamit: sok fiú mondogatja, hogy hát neki cigi/pia/drog mentes élete van, nem bulizik, tisztelettudó. És ettől akkora királyoknak képzelik magukat, hogy ők ilyet nem csinálnak, és közben nem értik hogy ezek ellenére miért nincs barátnőjük. Nézd: az emberek nem szeretik az unalmas és jellegtelen dolgokat. Ezek a tulajdonságok amiket felsoroltál, édes kevés ahhoz hogy valaki beléd szeressen....." Inkább elmagyarázom ez mit jelent jó? Azt jelenti ez a pár sor, hogy ahhoz h kapcsolat kialakuljon vagy működjön, nem elegendőek ezek a tulajdonságok. És mivel a kérdező ezeken kívül rohadtul nem sorolt fel mást, ezért azt nem tudom hogy milyen extra dolgokat csinál, ami miatt viszont már érdekes lehet.
Az oltogatást még gyakorold drága ;)
A 21 éves lány válaszolónak: örülök nagyon hogy ennyire értékesebbnek gondolod magadat, gondolom meg is veregetted a válladat hogy te nálam mennyivel jobb vagy, és hogy te vagy minden fiú álma, mert te aztán olyan belsővel rendelkezel. A te dolgod. De attól még ÁLTALÁNOSAN így működnek a dolgok. Ha nem veszed észre az a te bajod. Engem nem érdekel. Örülök hogy önbizalmat adtam neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!