Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem találok egy normális lányt sem? (Többi lent)
Mert pont rossz korosztályban vagy. A veled egykorú lányok, nők az idősebb pasikra buknak, míg a fiatalabbak még nem értek meg igazán agyilag, nekik más az értékrendjük (már ha van egyáltalán), vagy ha igen, akkor ők is 30 feletti pasit akarnak maguknak.
Én is párkeresésben vagyok jelenleg, egy normális, hűséges nőt keresek, de nehéz találni sajna. Az én korosztályomban már szinte mindenki komoly kapcsolatban él, vagy épp gyereke születik, esetleg házasodik.
Az autó sem előny mindig, nehogy azt hidd, hiába nézik meg. Pl volt már olyan hölgyemény, aki az egyik áruház parkolójában rám nézett, majd nagy mosollyal nyitott: "Szia, szép az autód! :)" Hát köszönöm... de ha valaki meg akar ismerni, akkor ne az autóm tetsszen neki, hanem én. Én sem úgy szólítok le egy nőt, hogy "Szia, szép a Gucci táskád! :)"
A lényeg, hogy soha ne add fel, mert előbb utóbb összefutsz azzal a lánnyal, aki az igazi lesz. A stílusodon pedig ne változtass, mindig add önmagad, értékelni fogják.
30F
Kedves kérdező!
Engedd meg hogy leírjam a véleményemet. Én 21 éves vagyok. 19 évesen volt kapcsolatom először (ami a mai napig is tart), szóval nem ribi kategória vagyok. Normálisnak mondom magamat, tanult vagyok, nem nézek le senkit. A korosztályom béli fiúkat 2 kategóriára tudnám bontani: 1.)a nagyon ostoba, beképzelt, helyes srácok akik ösztönlények. 2.) önbizalom hiányos, céltalan, teljesen átlag srácok, akikben nincs semmi extra, olyan semmilyenek és unalmasak. Persze vannak kivételek, de a a fiuk 80%-át ez a két csoport teszi ki. Ne haragudj kérdező, tényleg nem lenézésből, de te valahol a 2. csoportban helyezkedsz el, legalábbis az szerint a leírás szerint amit írtál magadról.
Elárulok valamit: sok fiú mondogatja, hogy hát neki cigi/pia/drog mentes élete van, nem bulizik, tisztelettudó. És ettől akkora királyoknak képzelik magukat, hogy ők ilyet nem csinálnak, és közben nem értik hogy ezek ellenére miért nincs barátnőjük. Nézd: az emberek nem szeretik az unalmas és jellegtelen dolgokat. Ezek a tulajdonságok amiket felsoroltál, édes kevés ahhoz hogy valaki beléd szeressen..... Nem is értelek, miért gondolod azt hogy ezektől te annyira értékes vagy?? Ezek snassz dolgok, nincs bennük semmi extra. A nők (meg úgy az emberek nagy része sztem), izgalomra vágynak, még a kapcsolatban is. Te ugyan normális nőt keresel, de te cserében mit tudnál adni egy ilyen nőnek? Ismétlem NŐnek??? Azt hogy otthon ültök, vagy hogy kihúzod előtte a széket? Ettől még nem fog működni egy kapcsolat.
Személy szerint én biztos nem jönnék veled össze, még pedig azért nem mert nem találok benned semmi férfiasat, ami miatt biztonságban érezném magamat melletted, az hogy nem törődsz a testeddel számomra visszataszító egy pasinál (direkt nem FÉRFIt írtam). Nincs is annál kiábrándítóbb amikor egy jellegtelen testű férfival van dolga az embernek. Akinek a testén nem látod az erőt (és nem a 8 kockára gondolok..nagyon nem). A leírtak alapján nincs benned semmi férfias. És ami még kiábrándítóbb hogy átlagos életet élsz munka terén is, vagyis nincsenek céljaid, és tökéletesen megfelel neked az a rabszolga sors hogy rengeteget gürizel fillérekért. Ez sem férfias.
Én nagyon ambiciózus és céltudatos vagyok, ezért nem jöhetne nálam szóba a hozzád hasonló pasi. Az én barátom 10 évvel idősebb nálam. Amikor összejöttünk ő nagyon rossz helyzetben volt, én segítettem neki. Aztán mára ugyanolyan sikeres, mint amilyen a nehéz helyzete előtt volt. Szóval nem azért jöttem vele össze mert annyi pénze volt... hanem a FÉRFIAS kisugárzása, határozottsága, személyisége fogott meg. És az hogy céltudatos, vezetői egyéniség. És ő tipikusan az a fajta, akit nem gyűrnek le az akadályok, és nem akar ebben a modern rabszolgaságban élni, hanem saját maga alakítja az életét, nem a kormány. És tudod ez iszonyatosan férfiassá teszi a szememben. Meg foglalkozik a testével, lelkével egyaránt. És imádjuk egymást.
A nőknek nem jófiu kell, hanem FÉRFI, határozott, erős, céltudatos, és sokan hiszitek h csak a pénzét nézzük a pasiknak. Persze van az a kategória is.... de gondolj bele. Egy céltudatos nőnek azért fontos, mert látja hogy a férfi is hasonlóan céltudatos. És nem azért mert le akarja húzni. Vannak ilyenek is, nem csak a golddiggerek. Mert ugye egyszerűbb minden nőre azt mondani, hogy csak a pénz kell nekik, mint esetleg MAGATOKBA nézni, hogy hol van bennetek a hiba, és mennyire vagytok / vagy nem vagytok FÉRFIAK.
:DD Vicces volt az utolsó komment. :) Szeretem, mikor egy 21 éves, kis élettapasztalattal rendelkező lány (nem NŐ) megpróbálja kiosztani a nála idősebbeket. De hát ilyen az élet, biztosan ő is érettebb a koránál, mint az összes tizenéves, aki ezt mondja. A táskát véletlen nem könyéknél hordod? De ahogy írtam korábban, a 10+ évvel idősebb pasi megvan, aki törődik a testével, tehát gondolom izmos. BMW-je nincs véletlenül?
Én a kérdésből nem tudtam kivenni, hogy a kedves kérdezőnek milyen munkája van, de te megfejtetted, hogy fillérekért gürizik. Nálam a normális munka nem ezt jelenti. A politika pedig főleg nem tudom, h jött a válaszba.
Nem kigyúrt, akkor már nem is foglalkozik a testével... mert csak a gyúrás teszi az embert egészségessé, ugye? Kérdezem úgy, h én magam is járok terembe. Lehet, hogy bringázik pl, amitől olyan szálkás teste van, amilyen egy súlyzóst edzést végző embernek soha nem lesz.
Mivel a kérdezőt a 2. csoportba soroltad, akik nem jönnek be neked, akkor marad a nagyon buta, ösztönlény csoport. A mostani párod is onnan van ezek szerint? Illene a gyúrós testhez mondjuk.
Tehát aki nem drogozik/cigizik/piál/bulizik, az unalmas, és nem fog kelleni a nőknek. Jó tudni, akkor le is mondom az osztrák klettersteig túrát, ahol a sziklákon kell mászni, mert se pia, se cigi nincs benne, már nem is izgalmas.
Kedves kérdező, így már remélem világos, miért nincs barátnőd.
Lányként egyszerűen szörnyű volt olvasni az egyik hozzászólást, amit egy lány írt. Biztos mindenki olvasta, így tudja, hogy melyikre gondolok. Mindenkinek megvan a véleménye erről a lányról és a válaszáról. Rengeteg kérdéshez írtam már le a saját gondolataimat, hogy nem minden lány olyan, amilyennek itt beállítják a női nemet. Viszont az előbb említett hozzászólás alapján kicsit sem lep meg, hogy mit gondolhatnak rólunk a férfiak! Csak arra tudok kérni mindenkit, hogy ne általánosítson ilyen lánok miatt! Nem mind vagyunk olyanok! Szintén 21 éves vagyok, de úgy gondolom, hogy sokkal normálisabb értékrenddel rendelkezem, mint a fenti lány. Nem tudom, hogy hogyan is lehet ilyeneket gondolni!
Kedves kérdező, te úgyis normális lányokat keresel, így szerintem hagyd figyelmen kívül azt a hozzászólást! :-)
Kérdésedre visszatérve. A normális lányoknak te fogsz kelleni, nem pedig az autó vagy a pénz. Egyedül te és az fog kelleni még, hogy azért tölts vele időt. Ha valakinek nem ez kell, hanem a pénz és az autó, na az már messze nem normális. Legalábbis az én szememben ez már nem az a kategória.
Azt tudom javasolni, hogy legyél nyitott. Nem tudom, hogy külsőre milyen lányoknál próbálkozol. De ne csak a felszínes, modell alkatú plázacicáknál próbálkozz. Az írásod alapján nem tűnsz ilyennek, de sokakra igaz, hogy ilyen csajok után vágyakoznak.
Ne add fel! Meg fogod találni a megfelelő lányt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!