Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ronda pasik éve van vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda pasik éve van vagy mi a fene?

Figyelt kérdés
A minap utaztam vonattal és egy ronda dagadt pasi (sajnos ki kell mondanom minden jóindulattal igaz amit mondok mert laikus is azt mondaná rá) aki egyébként olyan látásból ismerősöm, és tudom hogy még csak az se, hogy gazdag lenne és mégis egy olyan tiptop csajjal volt együtt, hogy kínomban el kellett fordulnom mert nem titkolom, elpityeregtem magam kínomban. Én aki végigküzdötte az elmúlt éveket fájdalmas edzéssel, hogy panasz ne lehessen rám, kívülről sincs probléma velem, barátnőm is volt már, itt küzdök már egy éve, hogy ismét boldog lehessek. Ha meg ismerkedek, megkapom, hogy "nem hiszek neked, te nem lehetsz ilyen". Szabályosan félnek tőlem. Panaszkodtok itt gyk-n, hogy csak a helyes izmos pasiknak áll a világ, közben meg ilyen pofonokba szaladok bele... kész vicc !
2016. jún. 26. 07:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"itt küzdök már egy éve, hogy ismét boldog lehessek"

Jól sejtem, hogy nem igazán vagy túl jó hangulatban mostanság? Akkor miért lepődsz meg azon, hogy nem jön össze egy párkapcsolat? Te sem akarnál egy búvalbsazott nővel együtt lenni, nem?

Az a ronda kövér srác meg gondolom jó kedélyű, pozitív személyiség és azért jött neki össze a "tiptop csaj".

2016. jún. 26. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!