Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik tényleg így élik le életüket?
van egy 39 éves csúnya férfi ismerősöm. Nagyon csúnya szegény, de nagyon jó ember, mindenki csak nézz rá hogy milyen kivételes jó ember. De csak két rövidebb kapcsolata volt. Az egyik fél évig tartott, ahol a nő megszerette a személyiségét, de valahogy mondta hogy nem tud vonzódni iránta és fél év után ott hagyta. A másik kapcsolata 3 hónapos volt egy olyan nővel aki nagyon gyereket akart már és szeretethiányos volt és menekült a kapcsolatba, de 3 hónap után szintén szakított.
Ez a pasi folyamatosan próbálkozik, társkeresőn, mindenhol, mert nagyon szeretne feleséget gyereket már. De hát..... Így fogja leélni az életét? Ilyen szenvedéssel?
Helyes.
A válaszom az, hogy igen, valszeg így fogja leélni az életét.
Elmozdulhat valamely szélsőség felé(pl. homokos lesz, vesz magának vmi harmadik világbéli országból asszonyt, elkezdi operáltatni magát), de ha nem él ezekkel, akkor nagy eséllyel boldogtalanul és pár nélkül fog meghalni.
"Jó ember". Attól nem fognak vonzódni a nők senkihez, hogy jó ember. Az, hogy mik a "jó" emberi tulajdonságok (értsd: amelyeket valamely morális értékrend szerint te pozitívnak tekintesz), meg hogy melyek a "vonzó" emberi tulajdonságok, az két külön dolog.
Egy férfi maszkulin tulajdonságok által lesz vonzó a nők szemében, pl. bátorság, határozottság, önbizalom, rátermettség. Az, hogy "jó ember", az ilyen szempontból senkit nem érdekel.
Illetve azért azt is hozzá kell tenne, hogy ha tényleg NAGYON csúnya, ott azért nemigen lehet mit csinálni. Az emberek arra vannak programozva, hogy az egészséges génállományhoz vonzódjanak, ha valaki "csúnya", az annak a külső kifejeződése, hogy rosszak a génjei. Sajnos az ilyen emberek a párkeresés terén (meg amúgy másban is) eléggé ráfaragtak, de a természet kegyetlen.
Érdekeseket olvasgatok mindenhol,nos lehet társa az életben!
Ne általánosítsatok már,kérlek titeket!
nekem a csúnya külső,és az jó belső jön be,és ezt így szeretném ha lehetne társam!
de sajnos nem találtam még meg,pedig kitartóan keresem,kerestem!
emberi legyen a tulajdonsága,emberséges,kedves,szerény,nem baj ha félénk,határozatlan!
szerethető legyen!
7-es
Nekem volna egy egészen komolyan jónak tűnő jelöltem, de ha kimondom a nevét, letiltanak a modik(vagy drónok vagy mi a fenék ők).
Ő egy nagyon művelt, intelligens, nyelveket beszélő, egész komoly írói vénával rendelkező csúnya srác, akiben van némi keserűség és önmarcangolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!