Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak ronda pasik néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ronda pasik néznek meg, akkor ronda nő vagyok?

Figyelt kérdés
Én nem úgy érzem, hogy az lennék. Úgy értem minden a helyén van. Tetszik, amit látok és mégis...

2016. febr. 6. 02:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Küldj képet...
2016. febr. 6. 02:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Képet nem küldök.
2016. febr. 6. 02:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Úgyis feltehettem volna a kérdést, hogy átlagosan jól kinéző nőket ronda férfiak néznek csak meg? Vagy csak peches vagyok...
2016. febr. 6. 02:13
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

Csak peches vagy. Adj egy kicsit többet a külsődre kíváncsiságból, és nézd meg, hogy milyen hatást válasz ki.

Az, akit te rondának nevezel, az nem biztos, hogy ronda is, csak a te ízlésednek nem jön be. Ennyi. Attól ő még másnak lehet szép.

2016. febr. 6. 07:11
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

A ronda pasik mindent és mindenkit megnéznek, aminek a közepén pu.ncit sejtenek. Hátha... és ha vissza is nézel, akkor veri a mellét, hogy bejön neked, és rosszabb esetben rád is mozdul.

Ráadásul nagyon feltűnően tudnak bámulni, hogy tutira észre is vedd.

Másik is megnéznek, csak nem ennyire feltűnően.

2016. febr. 6. 07:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
"A ronda pasik mindent és mindenkit megnéznek, aminek a közepén pu.ncit sejtenek. Hátha... és ha vissza is nézel, akkor veri a mellét, hogy bejön neked, és rosszabb esetben rád is mozdul." Mi az,hogy rosszabb esetben rád is mozdul? A rondáknak nincs joguk próbálkozni, vagy mi a f..om? K..va jó, egyszer azt írják,hogy ne legyen töketlen az ember, nem a külső fontos, próbálkozzon, kezdeményezzen,de aztán kiderül,hogy inkább mégse kezdeményezzen. Levegőt esetleg vehetnek a rondák?
2016. febr. 6. 09:31
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, sajnos ronda vagy, de ez önmagában nem baj, ha nem lennének rondák, nem tudnánk örülni a szépnek. Tőletek kerek a világ.
2016. febr. 6. 10:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jelenti azt, hogy ronda vagy. Mindenkinek más az ízlése más a vágya. Azt hogy most ronda pasik nézegetnek csak egy dolog. És te akit rondának tartasz az más szemében is ronda lehet?! Ezt amolyan lehetetlen kérdésnek tartom de légy pozitív és kitartás :)
2016. febr. 6. 11:11
 9/15 anonim ***** válasza:
az ellentétek vonzzák egymást, szóval valószínűleg akkor te szép vagy ;D
2016. febr. 6. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
A ronda fiú is csúnya lányt akar?! Nem szépet?! Egyébként nagyon nincs ronda fiú, csak olyan, aki nem ad magára. Iskolából jövet gyakran szojtam látni egy fogyatékkal élő embert. Természetesen nem ad magára. Ami azt illeti még alacsony is. Mindig a szép lányokat/nőket nézi meg (és nyalja a száját). A kevésbé helyeseket sosem.
2016. febr. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!