Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira azert nm vagyok ronda. De meg is csak a munkasok neznek meg vagy ilyen csoro elete nincs emberek, miert lehet ez?
Figyelt kérdés
16/L2012. júl. 13. 22:43
2/11 anonim válasza:
lehet nem vagy ronda, de hogy bűnhülye azegyszer szent.
3/11 anonim válasza:
Küldj képet/képeket privátban privát véleményért.
4/11 anonim válasza:
3-as aztán priviben meg repûl tovább ugye?Te jellemeznéd privát válaszban?
5/11 anonim válasza:
egyrészt küldj képet ha véleményt akarsz, másrészt ki a csoro elete nincs ember?:D
6/11 Hole Hunter válasza:
Az a nagy büdös igazság, hogy még azt a csóró "életenincs" melóst sem érdemled majd meg...később sem. Ráadásul az egészben a legszomorúbb, hogy fogalmad sincs miért van ez.
Üdv.
7/11 anonim válasza:
Amit privátban kapok azt nem osztom meg senkivel.
Erről kérdezhettek bárkit aki valaha privátot írt nekem.
8/11 anonim válasza:
Megnéznélek képen ha szabad. Úgy könnyebb válaszolni. :)
9/11 anonim válasza:
Ettől még nem vagy ronda. A munkások a legtöbb nem ronda nőre ráfütyülnek, mert névtelenek, az ismerősök, fiúk meg félnek közeledni.
Múltkor hozzám egy 30 éves ministráns, Isten szolgája jött oda és meghívott az aznapi misére :DD
De ezeken kívül mások is észrevesznek, biztosan téged is, legyél nyitottabb :)
10/11 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz ha gondolod. 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!