Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ezek miatt nem megy az ismerkedés? önbizalomhiány, gátlásosság. Próbálom le küzdeni öket de nem jutok elörébb. Egyre jobban félek hogy soha se lesz barátnőm. F
Ne csak próbáld, hanem tegyél is meg érte mindent...
Nem zavar eléggé a jelenlegi élethelyzeted, ez a nagy probléma. Ha zavarna, akkor mindent megtennél a változás érdekében!
Van alapja egyáltalán az bizalomhiányodnak?
"Egyre jobban félek hogy soha se lesz barátnőm."
Tegyél érte, hogy legyen. Ne külső segítséget és megerősítést várj, hanem dolgozz a hibáidon, hiányosságaidon. Elsősorban tedd magad rendbe lelkileg és csak azután akarj párkapcsolatot!
29 évesen még nem volt barátnőm, sőt mondok jobbat, szűz voltam...
Úgx igazából sosem tudtam az okát, a kiszemelt csajok, mindig mással jöttek össze... Aztán 24-25 éves korom közt, haverok is elkezdtek kiköltözni az országból, egyszercsak teljesen egyedül maradtam... Nem jártam bulizni, nem jártam sehová, dolgoztam, .eg bringáztam... Mindig nehezen barátkoztam, úgyhogy egyedül...
29 évesen egy este bementem egy kocsmába inni egy sört, egy nagyobb társaság odakéreckedett az asztalomhoz, mert már csak az volt üres...
Volt köztük egy lány, akivel egymásra néztünk és már tudtuk... 5 éve vagyunk házasok... Szóval csak azt tudom ttanácsoln: türelem...
Fodrász, kozmetikus, szépségápolási cuccok, ruhaboltban 200/300k kizárólag ízléses és divatosabb darabokra. Konditerem / sport, ha rászorulsz. Na ebből elhiszed hogy már csak fél kupac szar vagy, és nem 10 mint eddig. Kiplakátolod a maradék felet ott ahol még gyengének érzed magadat.
A zárkózottság / gátlásosság már nehezebb eset, azon én sem vagyok teljességgel túl, de kb azt kell csinálni mint a hülye 16 évesek. Ott van a probléma, hogy kimaradt személyiségfejlődésedből ez a szakasz. Járj el heti párszor inni haverokkal, sportolni, meccset nézni. Adódni fognak olyan alkalmak, amikor óhatatlanul szóba kell elegyedned idegen emberekkel -olykor kényelmetlen, fura szituációkban. Ez valamennyire oldja.
A sikerességhez csak nagy pofa és iszonyat vastag bőr kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!