Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet átlagos csinosabb nőknél sikerem úgy hogy hiányzik elől 4 db frontfogam?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 15:06
21/25 anonim válasza:
Részemről kizárt lenne. Nem csak a látvány miatt. Ez azt az üzenetet közvetíti, hogy"baromira nem érdekel a külsőm, se az egészségem". Egy ilyen férfiről azt feltételezném(előre bocs, nem rád utalok ezzel, csak hogy mi jutna az eszembe), hogy más téren is igénytelen. Pl. ha nincs kedve nem mosakodik, vagy ha valami nemi baja van nem megy orvoshoz, simán fertőz, ha úgy alakul, stb.
Én nagyon erősen tanácsolom, hogy csináltasd meg. Nem elsősorban a csajozás miatt, hanem magad miatt.
Jobb helyeken komolyabb beavatkozásokat lehet már altatásban, vagy ilyen-olyan bódításban kérni, úgy tudom.
22/25 anonim válasza:
Ha a fogorvostól ennyire félsz "férfi" létedre, akkor ha esetleg sikerül összekaparnod egy barátnőt azt hogy védenéd meg ha esetleg szüksége lenne rád? Elfutnál, mert félsz?
23/25 anonim válasza:
Na, azért sokaknak van köpenyfóbiájuk, az emberek többségének feláll a szőr a hátán a fogászati fúró hangján már a váróteremben, ettől még lehet valaki bármi más téren határozott. :-) Viszont azért ezeken a félelmeken valahogy túl kell lendülni, és megfelelő helyet kell keresni. Tudom, hogy a fogászat nem filléres dolog, nekem is sok pénz van a fogaimban, apámnak meg még több, neki már alig van saját foga, de van nem saját a hiányzók helyett. Igényesség, egészség, elsősorban az utóbbi inkább. Para ide vagy oda, keress egy normális helyet. Én szeretném a fogászat által tönkretett fogzománcomat helyrepofozni, még nem találtam helyet, akiket meg ajánlottak, hogy ők tudnak ilyet, nem reagáltak a megkeresésemre. De amint találok egy helyet, ahol ezt megcsinálják, megcsináltatom. Én már úgy járok fogászatra, hogy előre szólok, hogy garatreflexem van, szóval ha öklendezni kezdek, legyenek szívesek ne feszülten lereagálni. A fájdalom kevésbé zavar.
24/25 anonim válasza:
Van csajod?
Nincs.
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!