Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet átlagos csinosabb nőknél sikerem úgy hogy hiányzik elől 4 db frontfogam?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 15:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
így állásinterjún sem lesz sikered....pedig ott nem elsőszámú szempont a külső
2016. jún. 25. 15:38
 12/25 A kérdező kommentje:
11. Pedig így vettek fel vezető pozícióba egy szoftverfejlesztő céghez
2016. jún. 25. 15:40
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha nem dolgozol ügyfelekkel, nem figyelik úgy az arcodat. Egyébként én is parázok a fogorvosoktól, ennek megvan az oka is, de ha hiányozna lényeges fogam (szóval például nem bölcsességfog), én megcsináltatnám, nem is a látvány miatt, hanem nagyon zavarna evésnél is. Nekem anno szabályozták a fogaimat, de nagyon elcseszték, és van olyan, hogy két fogam között pont annyi rés van, amibe be tud akadni egy nagyobbacska ételdarabka, kiszedni viszont már csak fogselyemmel tudom. Ez is kellemetlen, de ezzel nem tudok mit csinálni, hiszen a fogszabályzás sem segített (csak egy ideig volt rendezett, aztán újra összekuszálódott), hát még ha fogam hiányozna.
2016. jún. 25. 15:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én úgy látom, hogy te teljes mértékben kifogásokat gyártasz arra, hogy miért ne kelljen megcsináltatni a fogaidat.

Te elfogadnál egy olyan lányt akinek szintén nincs meg 4db frontfoga?

2016. jún. 25. 15:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy általában a szem szeret először és utána a szív.

Nem is csak szépség, kérdés ez. Egy nő azt gondolná, hogy igénytelenség miatt nem csináltatod meg, az pedig igen taszító. Ha pedig elmondod, hogy félsz a fogorvostól, az pedig nagyon férfiatlan, puhapo. dolog, nyámnyila alak pedig nem kell a nőknek.

Nem azt mondom, hogy teljesen lehetetlen lányt fogni így, de valószínűleg nem a csinosabb nőket. Hiszen egy csinos nő törődik a hajával (nem zsíros, nem csimbókos), odafigyel az egészséges táplálkozásra, hogy ne legyen elhízott, szedi a szemöldökét, szépen, igényesen sminkkel, nem az első rongyot veszi le a polcról, hanem keresgél, hogy a testalaktához illőt válasszon ami jól mutat stb.

Egy ilyen nő a férfitól is elvár némi igényességet. Ezért valószínűtlen.

2016. jún. 25. 15:54
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez komoly??? Vagy csak a napi kamukérdés? Kizárt dolog! Ha még ferdék lennének oké, de ez durva!! Most komolyan csak azért mert félsz? Én is félek a repülèstől mèg is repülök.. ember.. a fogorvosok általában nem szoktak öldösni :D tudod... az nekik se cèljuk hogy valami rosszul sikerüljön aztán te meg még lepereld róluk a gatyát is.. egy felnőtt ember hogy lehet ilyen? Oké, aláírom talán picit fáj, de legalább nem leszel gəcironda.. valamit valamiért! A fogorvoson belűl mitől fèlsz legjobban? Attól hogy esetleg megcsinálja a fogaidat? Manapság amúgy is annyi èrzèstelenítőt nyomnak az emberekbe, (most így általában az orvoslásban) ,hogy lehet kb megse èrzed, akármilyen műtèted van... komolyan egész életedbe inkàbb szenvednél és viselnèd a hátrányait, minthogy egyszer összeszedd magad megcsináltasd? Max egy nagyon igénytelen nőt nem zavarna, de gondolom olyat meg te se szeretnél.. a munkahelyeden meg ha nem vagy ügyfelek közelében, nem a szépsègedet nézik.. bocsi a kemény stílusért, de csak az igazat mondom!
2016. jún. 25. 16:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Na, azért én jártam olyan fogorvosnál, aki majdhogynem rám ripakodott, hogy ne öklendezzek... Nem minden fogorvos jó és emberséges, ezt én tapasztaltam, de azért ha nehezen is, de lehet találni jót (aki nem csak lehúzni akar anyagilag...). És ha muszáj, akkor muszáj elmenni, a foghiány meg egy ilyen muszáj állapot. El nem tudom képzelni, hogy ha valaki így él fogatlanul, az neki alapvetően nem kényelmetlen és kellemetlen a mindennapokban, társkereséstől teljesen függetlenül.
2016. jún. 25. 16:11
 18/25 A kérdező kommentje:

Te elfogadnál egy olyan lányt akinek szintén nincs meg 4db frontfoga?

Természetesen, hiszen teljesen megérteném a dolgot mert én is félek

2016. jún. 25. 16:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, semmi sem kötelező.

Nem kell megcsináltatnod ha nem akarod! Keress egy ilyen lányt és szívből kívánom, hogy legyetek boldogok!

Azért gondold át, hogy mit veszítesz. Elsősorban saját magadból...

2016. jún. 25. 16:48
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Ha egy férfi ilyen igénytelen, az max csak a nagyon aluliskolázott és magukra nem adó nőknek fog kelleni.

Egy fogpótlás nem gond, ha meg egy fogorvostól is félsz, akkor nem vagy férfi, csak egy nyápic félős nyúl, akit minden normális nő elkerül.

2016. jún. 25. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!