Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat a srácokat kérdem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a srácokat kérdem, akik nem tartják magukat fogalmatlannak, lúzernek és a nőknél legalább sem teljesen sikertelenek. Ti szeretnétek-e majd gyereket?

Figyelt kérdés

2016. jún. 24. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdés első felét, meg fáradt is vagyok erőlködni rajta, hogy megértem de nem is érdekel. A második felére NEM a válaszom. Nem akarok se gyereket, se feleséget. Ha lesz egy barátnőm jó, ha nem úgy is jó, nem ez a fő célom az életben.
2016. jún. 24. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjam??? Nekem nem szerepel a vágyaim közt a csecsemővel gügyögés, és pelenkázás, sem a család. Majd kérdezd meg 20 év múlva, ha addigra találok egy olyan nőt, akivel összeillünk és lehet rá számítani.

Jó hogy nem azt kérdezed, hogy 21 évesen akarok e családi egyterűt venni majd egyszer valamikor :D Honnan tudjam???

Most jelenleg egy két üléses mx5 is bőven elég lenne.

2016. jún. 24. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Volt barátnőm, viszont mostanában kevésbé megy ez a téma :/

Mindenképp akarok gyereket, családot

Nem volt optimális a családom, talán ezt szeretném kompenzálni, megmutatni hogyan is kellene (remélem egyszer sikerül is :) )

2016. jún. 25. 00:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Majd olyan 7-8 év múlva.

F28

2016. jún. 25. 00:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Minimum kettőt!
2016. jún. 25. 20:47
 16/16 A kérdező kommentje:

15.

Leírnád a nemedet és a korodat is kérlek?

2016. jún. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!