Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok! Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok és az a problémám, hogy mindig nagyon izgulok mielőtt megszólítanám azokat a lányokat akik tetszenek, és sokat gondolkodom előtte is és utána is, hogy mit kellene mondanom stb. Sokszor nem is merek kezdemenyezni azokkal a lányokkal szemben akik tetszenek. :( pedig azt mondjak jól nézek ki, és bunkó sem vagyok. Ti is vagytok így ezzel, vagy csak én szenvedek?

2016. jún. 24. 15:37
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
71%
De min izgulsz? Legrosszabb eseten elutasít, és akkor mivan?
2016. jún. 24. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt elméletben én is tudom és mondogatom is magamnak, de mégis... Valamiért félek az elutasítástól, a szégyentől ezért izgulok mikor ki kellene mutatnom valaki felé, hogy érdelkődöm iránta.
2016. jún. 24. 15:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Pszichiáterhez is jártam egy ideig mert emiatt annyira rossz idegálapotba kerültem, de nem oldódott meg tőle a bajom.
2016. jún. 24. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen igaz ez az elutasít, és akkor mi van elmélet.

Szóval oké, nyilván le kéne szarni, majd jön más, de most bárki bármit mond, ez azért az önbizalmon igenis ejt sebeket, pláne ha elutasításon kívül más élményben soha nem volt része a srácnak. Meg én például nem tudom leszarni, szóval nekem elrontja az egész estémet/napomat a dolog, és így egyre kevésbé van kedvem kezdeményezni. 22/F

2016. jún. 24. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

#4-essel egyetértek. Valahogy csak az aránylag kelendő nőktől szoktam hallani ezt a laza dolgot. Fel sem merül vajon bennük, hogy mi jár ilyenkor a másik fejében? Na, mindegy.

Próbálj először nem konkrétan randis programokat szervezni. Közös séta, fagyizás, ilyenek, de ne mondd, hogy randi. Aztán akinél látod, hogy esélyes a dolog, akkor szépen lassan közeledni fogtok egymáshoz és közölheted, hogy tetszik.

2016. jún. 24. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:

"De min izgulsz? Legrosszabb eseten elutasít, és akkor mivan?"

Ilyen nôi válaszoknál mindig felmerül bennem a kérdés, hogy te hány pasit is szólítottál már le.

2016. jún. 24. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!