Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek ez normális?
Nem teljesen igaz ez az elutasít, és akkor mi van elmélet.
Szóval oké, nyilván le kéne szarni, majd jön más, de most bárki bármit mond, ez azért az önbizalmon igenis ejt sebeket, pláne ha elutasításon kívül más élményben soha nem volt része a srácnak. Meg én például nem tudom leszarni, szóval nekem elrontja az egész estémet/napomat a dolog, és így egyre kevésbé van kedvem kezdeményezni. 22/F
#4-essel egyetértek. Valahogy csak az aránylag kelendő nőktől szoktam hallani ezt a laza dolgot. Fel sem merül vajon bennük, hogy mi jár ilyenkor a másik fejében? Na, mindegy.
Próbálj először nem konkrétan randis programokat szervezni. Közös séta, fagyizás, ilyenek, de ne mondd, hogy randi. Aztán akinél látod, hogy esélyes a dolog, akkor szépen lassan közeledni fogtok egymáshoz és közölheted, hogy tetszik.
"De min izgulsz? Legrosszabb eseten elutasít, és akkor mivan?"
Ilyen nôi válaszoknál mindig felmerül bennem a kérdés, hogy te hány pasit is szólítottál már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!