Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pesszimisták az itteni felhasználok, talán azért, mert magukból indulnak ki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Ennél a kérdésnél is, mind olyan kommentek születtek, hogy ilyen barátnője nem lehet ilyen férfinak stb. Pedig az életben sokkal csúnyább igénytelenebb férfinak van barátnője úgy hogy nincs pénze. A szerelem nem logikán alapszik, igenis egy jó dumával szinte bármilyen jó csajt lehet szerezni.
Azért mert az itteni felhasználók sikertelenek a nőknél, miért kell ezt általánosan ráhúzni minden emberre....
akik itt irkálnak azok a való életben is elhiszik ezt! sokaknak szar az életük és mindenki másét is azzá akarják varázsolni...mondjuk ez sokszor a másik oldalra is igaz! a pozitív emberek meg pozitív válaszokat írnak...csak hát általában több a negatív ember...
23F
Költőnő?
Ha a szomszédnak lova van, nekem meg tehenem, akkor dögöljön is meg. Persze ha a tej ára épp növekszik a piacon, akkor nem érdekel.
Ami egyeseknek pesszimizmus, mert nem néznek körül, az másoknak realizmus.
De ha gondolod, keress ilyen lányokat és nézd meg az exeiket, hogy hány elhízott és igénytelen pasijuk volt, akinek pénze sem volt.
"Pedig az életben sokkal csúnyább igénytelenebb férfinak van barátnője úgy hogy nincs pénze."
Vajon, ez a sok kommentelő miért nem lát ilyen párokat?
biztos van olyan, akinek kell egy ilyen ocsmányság pénz nélkül is, de az elég ritka. egy ilyen kaliberű, undorító nő sem kellene egy jól kinéző férfinek se. és szerintem ez teljesen rendjén van. elképesztően igénytelen az a férfi a képen. és a tapasztalat szerint, az ilyeneknek a személyisége is hagy kívánnivalót maga után... még nem láttam egy igénytelen intelligens embert se. lehet hogy nem szép az arca mindegyiknek, a külső adottságai nincsenek a csúcson, de nem igénytelenek...
arrogáns és képmutató dolog lenne azt mondani, hogy felszínesek azok, akik nem jönnének össze ezzel a férfivel, és az is arrogáns és képmutatás, hogy top csajok járnának vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!