Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek olyan nőt, akik megmondják, ha bajuk van?
Figyelt kérdés
sokadik eset... párkapcsolat, vagy randi.
Nagyban beszélünk, beszéljük a találkozót: hirtelen visszamondja. Kiderült, már régen félreértett valamit tőlem, még jóval a "szervezgetés" előtt.
Vagy, első találkozó vége, minden jó volt. Majd észrevettem, hogy egyre kedvetlenebbül válaszolgat. Mikor megkérdeztem mi a gond, kibökte, hogy nincs értelme tovább beszélgetni.
...
HOL VANNAK AZOK A NŐK, AKIK MeGMONDJÁK HA BAJUK VAN, eSeTLeG MeG IS TUDJUK OLDANI, ÉS NeM SZÉPeN CSeNDBeN LeLÉPNeK???
2016. jún. 22. 21:25
11/12 anonim válasza:
A válasz a kérdésben: a Nők között. És nem a kislányok között. Kérdés az hogy Te férfi vagy e. Mert a Nők sem állnak le kisfiukkal... ;)
12/12 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de végül nem én kellettem hanem az aki folyton durcizott, veszekedett :D Most már óvatosabb vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!