Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya fiú vagyok akkor csúnya lányokat keressek?
Figyelt kérdés
Ők àltalában kövérek...én viszont sportos vagyok, magas. Amelyik lány sportos az már alapból nem néz rá se csúnya férfira.2016. jún. 3. 22:08
2/7 anonim válasza:
nem csak kövérek vannak. és a csúnya lányoknak komoly előnyeik lehetnek
3/7 anonim válasza:
Sok nőnek imponál a magas, sportos testalkat. Szerintem ismerkedj bárkivel, akivel szeretnél és ne foglalkozz azzal, hogy elég jó vagy-e a kiszemeltnek. Majd ő eldönti.
4/7 anonim válasza:
De most az arcod nem helyes azért vagy csúnya? Nem hiszem hogy számítana, ha minden más rendben van. Nézd meg azt a Berkit milyen undorító a feje azt mégis az össze jó nő aláfeküdne. Kivéve én.
5/7 anonim válasza:
Ha magas vagy és sportos, akkor nem tudom mit rinyálsz. Képzeld, hogy a legtöbb pasi, aki társkeresési problémákkal küzd, az kivétel nélkül mind alacsony, szóval inkább szedd össze magadat, ne foglalkozz az arcoddal és kezdj el végre élni!!!!
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Miért gondolod azt magadról, hogy csúnya vagy? 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!