Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megy nekem a párkapcsolat, akkor keressek szexpartnereket?
Nem saját döntés eredménye ez, egyszerűen tényleg nem megy nekem ez az egész kapcsolatosdi. Nem akar velem senki komolyabb dolgokat, amit teljesen megértek, mivel még a barátkozás sem az én világom. Bárkivel jól kijövök és elbeszélgetek, mindenki szimpatikusnak, kedvesnek tart, de valahogy nem vagyok elég szociális, nem vágyom társaságra, egyedül szeretek lenni, zárkózott is vagyok nagyon, magamról senkinek sem mesélek, kellemetlenül érzem magam több ember között, stb. És ez természetesen a kapcsolatokra is igaz, nem vágyom társra sem, de a szex szokott hiányozni.
Szerintetek ez így működhetne?
20L
Szexelj nyugodtan, én is ezt csináltam anno a te helyzetedben. Aztán amikor már lemondtam a pasizásról, megismertem a jelenlegi páromat. De ettől függetlenül nem bántam meg, hogy nem éltem apáca-életet addig is. :) de csak akkor működhet, ha kizárólag szexet akarsz a másiktól, különben pofára fogsz esni.
N
Igen. Ha csak partnerekkel tudod megoldani, akkor keress szexpartnereket, de tisztázd le előre mindenkivel hogy mit szeretnél és mit nem. És akkor nem lesz reklamáció utólag ezzel kapcsolatban.
Ha nem vágysz kapcsolatra akkor ne erőltesd. Magadnak is ártasz vele, mást meg megbántanál, szóval jobb ez így. Én a magam részéről inkább máshogy oldanám meg, ha ilyen helyzetbe kerülnék. (vibrátor, kézimunka). De ha te máshogy szeretnéd, azzal sincs baj, csak légy egyenes mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!