Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön soha össze?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön soha össze? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, normálisnak tartom magam, a barátaim megbecsülnek, bíznak bennem sőt nagyon soknak én vagyok a legfőbb bizalmasa, bármi van mindig hozzám fordulnak. Mégis párkapcsolati téren az életem egy katasztrófa, ha tetszik valaki és jobban megismerkedünk valahogy mindig friendzoneba kerülök és barátságnál sosem lesz több, és nem értem hol cseszem el mindig? Nem hinném hogy a külsőmmel van baj, 180centi 70kg viszonylag izmos. Belsőre meg, hát sztem ha nem lennék normális a barátaim nem viszonyulnának úgy hozzám ahogy leírtam. Tudom ennyiből nehéz lehet megmondani, és biztos úgy hangzik mintha fényezni akarnám magam, de nem... csak azt szeretném ha végre már nekem is össze jönne valakivel. a segítséget előre is köszönöm

2016. jún. 3. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

pont a hangoztatott normálisság miatt, bro.

tartok tőle, hogy ilyen kedves, aranyos, langyos víz emberke vagy. ez pedig se nem érdekes, se nem vonzó.

2016. jún. 3. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok langyos víz :) tudok kedves aranyos is lenni, de alapvetően elég határozott jellem vagyok. Persze kedves vagyok a lányokkal, de nem az az elnyomható papucs személyiség
2016. jún. 3. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy onallo? Kulon elsz mar a szuleidtol? Dolgzol?
2016. jún. 3. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, hogy a lányok a kedvességet nem értékelik, attól nem fognak még hozzád vonzódni ><
2016. jún. 3. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok, hétvégén szüleimnél hétköznap kollégium.
2016. jún. 3. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért ez így kevés infó , hogy valamennyire magas, meg viszonylag izmos vagy. Ha az arcod nem bejövős, akkor szinte biztosan bukó a dolog.

Nálam például nőként, a magasság, az arc és a személyiség a legfontosabb pl, a testalkat nem igazán.

Az meg, hogy vannak barátaid bocs, de nem jelent sokat. Bunkó parasztoknak is lehetnek barátaik. Nem mondom, hogy az vagy, csak ez nem jelent semmit.

2016. jún. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!