Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyeket javasolnátok randizni, hogy lehetőleg ne fussak össze a többi sráccal?
Elhívott 5 srác is találkozni, de igazából mindegyik szimpatikus. :S Szóval szeretnék velük találkozni, aztán meglátom, mi lesz. Ők sem tudom még, hogy mit akarnak, vagy akarnak-e egyáltalán bármit is.
Mielőtt valaki azt gondolná, hogy dicsekedni akarok, ez nem így van. Már nagyon régóta szingli vagyok, mert az istennek se bírtam kiheverni az exemet, de végre valahára úgy érzem, hogy már közömbös számomra. És az egyedüllét alatt sok mindent át is tudtam gondolni. Soha nem voltam még ilyen helyzetben, mivel nem szoktak randira hívni, csak irtó ritkán, és nekem is alig tetszik valaki, úgyhogy nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet.
A normális válaszokat előre is köszönöm!
20N
Méghogy a lányok nem népszerűek, és nekik milyen rossz
Am sok sikert, ne zavarjon. Amíg nem hitegeted egyiket sem, addig nincs baj. Ismerkedési fázisban belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!