Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül ilyen srácokat megismernem? 20/l
Nem ezekkel a sorokkal van baj, hanem veled. Rossz emberismereted lehet, és rossz fele adogatod a jeleket. Vagy akik próbálkoznak nálad, rossz embereknek adsz esélyt randira. Hidd el, mire 25-28 leszel már te is tudni fogod hogy mit kell nézni az adott személyben, nem pedig ilyen elcsépelt, semmitmondó leírás alapján akarsz szelektálni, ami TÉNYLEG 10-ből 8 emberre ráillik. Ezek szinte alap elvárások.
Ne aggódj, nősz még, mint a gomba.
"A külseje csak annyiban fontos, hogy az összkép, a kisugárzás megfogjon. :)"
És ezen bukik el az a 10/8 ember, ebben biztos vagyok :)
Kifejezetten nem kedvelem Vavyan Fable-t, szinte alig vagyok itthon, elég mozgalmas az életem, szóval ez most nem talált. :D
Egyszerűen rossz helyen keresgélek, vagy nem tudom mi lehet a baj.
Egyébként aki randira hívott, vagy csak ismerkedni szeretett volna vele, annak mindig adtam esélyt.
Hibak stimm, hulyeseg stimm, vicces stimm, jokedely stimm, hobbi stimm, orult mi fer bele? Extrem orult lehetseges? Veszelyt kereso ? Ha belefer stimm
Kulso nem fog megfogni :D nem is tudom talan a nagy seggem miatt meg a gaz fejem miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!