Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látok sehol olyan srácokat, akiknek így van megcsinálva a haja?
Nekem valamiért nem tetszik ez a klasszikus, rövidre nyírt haj. :S
Az ilyenek viszont nagyon:
azoknak van ilye hajuk akik napi 8 órában a tükör elött állnak ahelyett hogy megkeresnék azt a pénzt melyből a csajokat úgymond szponzorálni kellene.
a klasszikus rövidre nyírt haj elhallgatott előnye, hogy mikor jön a kopaszodás(márpedig aki nem hal meg elég fiatalon annál jön)akkor ott kisebb lesz a negatív kontraszt mint az ilyen oroszlánsörényre tupírozott hajú ficsúroknál
Mert nem áméérikában vagyunk.
Ahogy a nőkön sem látsz Hálivúdi frizurát.
Mert nem mindenki ér rá cicomázni magát? :D
Ráadásul ugye ha megritkul a haj amit már írtak is akkor meg nem okés az ilyen, márpedig az gyakori dolog.
És az első képen lévőnek milyen gyatra az a "szakálla", így ráér hajat tupírozni, a borotválkozásra nem sok gondja van. :)
Én csak az elsőt néztem meg. Elég is volt.
Az a gyerek inkább néz ki valami hímr_ingyónak, mint leendő férfinek.
Te komolyan el tudod hinni egy ilyen hajú srácról, hogy majd ha szükség lesz rá valami sz*rban, akkor úgymond "odateszi magát"?
Mert én max. akkor tudom elképzelni, ha az a "sz*r" annyit tesz, hogy az irodában a nyomtatóból kifogyott a papír.
9-es
Nagyon fontos dolog nézni a visszapillantót!
PErsze gondolom, hogy egy ilyen metroszexuális, High school musical-ből kilépett szépség nem vezet autót, így ő nem tudhatja, de pedig fontos dolog a jó térlátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!