Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lanyoknal mindig kosarat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyoknal mindig kosarat kapok 24eves fiatalember vagyok es egy kicsit mackos! Ez az oka hogy nem jovok be leanyoknak?

Figyelt kérdés
Mindig probalkozok a lanyoknal es nyiltan megmondjak hogy nem mukodik a kemia! Az a baj hogy mackos vagyok? :/

2016. jún. 20. 14:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy a zoknis szandas mackos ficko?
2016. júl. 11. 12:53
 22/35 anonim ***** válasza:
95%
Mert telt lányok csak a mackós fiúkhoz vonzódhatnak.... Ez annyira gáz... Teltkarcsú vagyok, és világ életemben inkább a cingár palikért voltam oda, akiken van némi izom. És a legtöbbjüknek én is bejövök. Ráadásul mindig inkább az alacsony palikat akarom bevonzani, erre persze mindig a magasaknak jövök be... Ki érti ezt?
2016. júl. 11. 13:12
 23/35 anonim ***** válasza:
94%
Előző vagyok, kérdezőnek elfelejtettem reagálni: Nem, nem ez az oka. Ez csak a lányok bizonyos százalékánál az ok. Van, akinek a testalkatod miatt jössz vagy nem jössz be, van, akinek a kisugárzásod miatt, van, akinek a hangod miatt. Pont a napokban küldtem el két vékonyabb srácot (az egyik kifejezetten jól is nézett ki), és tudod mi volt az indokom? A fogaik. Sárgák illetve rohadtak voltak a fogaik mindkettőnek. Szerintem vagy 20 éve nem mostak fogat... Ennyin múlott. Neked lehet, h nem a fogad az oka, lehet, h a lánynak nem jön be a borosta, Neked meg az van az arcodon. Vagy éppen csupasz az arcod, neki meg pont a borosta jön be. Vagy nem vagy elég udvarias. Vagy épp csak pont olyan lányoknál próbálkozol be, akiknek pont nem jön be a maci és pont olyanoknál nem, akiknek meg igen... Ezeregy oka lehet.
2016. júl. 11. 13:20
 24/35 anonim ***** válasza:
94%
Egyszeruen hulye vagy kerdezo! Ez mar a harmadik kerdesed, allj, le fogyj es valtoztass a stilusodon ea a hozzaalasodon
2016. júl. 11. 13:37
 25/35 A kérdező kommentje:
#21 milyen szandas? :/
2016. júl. 11. 14:39
 26/35 A kérdező kommentje:
#24 Egyetlen ilyen kerdest tettem fel! Miert baj ez hogy feltettem? Ezek szerint mas is jar ilyen cipoben! :(
2016. júl. 11. 14:41
 27/35 anonim ***** válasza:

Kérdező,a nagybátyám sose volt kigyúrt vagy sportos alkatú,esetleg fiatalon átlagos alkatú és világ életében a nagyon vékony nőket szerette,szinte már a soványakat.Most 175 cm és ahhoz kb. 125 kg.Szóval nem testalkattól függ,ki mit preferál.Bár az is igaz,hogy a nagyon cingár pasik 90% vagy nagyon kövér nővel jön össze,vagy nagyon sovánnyal és nekik ez az ideál.Kivételek viszont akadnak.

Exem is mackós volt,de neki volt humora és igencsak jóképű volt.miután szakítottunk,rögtön lett utódja,testalakt ide vagy oda.

2016. júl. 11. 16:56
 28/35 A kérdező kommentje:
#27 csinos lanyokkal volt egyutt az exed meg a nagybatyad? :/ Amugy nem tudom hogy en jokepu vagyok e? :o
2016. júl. 11. 21:57
 29/35 anonim ***** válasza:
A nagybátyám egy kifejezetten vékony típusú nőt vett el,de korához képest öregesebb,nem kedves arccal.Exem meg mondhatni,igen,csinos csajokkal jött össze.Küldj egy képet és megmondom,szerintem jóképű vagy-e.
2016. júl. 11. 23:26
 30/35 anonim ***** válasza:
92%

Nem feltétlenül a súlyod lehet a probléma. Ezen az oldalon többször is olvastam már, hogy igenis vannak olyan lányok, akiknek a mackós alkat jön be. Bármennyire azt mondják ezen az oldalon általánosítva, hogy minden nőnek a kigyúrt, pénzes férfiak kellenek. Ez nem mindenkinél igaz. Tehát tényleg vagyunk jó páran, akiknél valóban nem hátrány a kinézeted.

A kémia viszont tényleg összetettebb dolog ennél. Nem lehet megmagyarázni és egy receptet adni, hogy mi miért van. Ez ennél sokkal bonyolultabb! :-)

21/L

2016. júl. 18. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!