Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves fiatalember vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves fiatalember vagyok, tanitóként dolgozom egy vidéki iskolában. Talán cikinek hangzik, de még nem volt egy barátnőm se, a csókról nem is beszélve. Mit tegyek, hol találhatom meg a párom?

Figyelt kérdés

2015. okt. 3. 07:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, mivel éb is egy kistelepülésen lakom. Az emberek nagy része akivel találkozom vagy szülő, vagy gyerek. A pasik nagy része pedig ilyen korban már vagy foglalt vagy az utáljuk ezt a nőt kategóriába sorol engem :) Át tudom érezni a helyzeted. Tanácsot nem tudok adni, de átérzem a helyzeted. Kávézók?
2015. okt. 3. 08:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs kedved beszélgetni ? :) 22/l
2015. okt. 3. 09:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem ciki ez. Kapcsolodj ki,menj etterembe,setalni,akarhova..es lehet ott botlassz bele a Nagy Ő-be. Sajnos en is videken lakom es itt szinte csak olyan pasik vannak,akik foglaltak.

Esetleg internetes ismerkedes,de nem tudom ez mennyire jatszik Nálad.

A lenyeg higy menj emberek koze, valahol csak ott lesz,hiszen a legtobb ember megtalalja a párját :) csak legyen onbizalmad!!

2015. okt. 3. 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb!
2015. okt. 3. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de ma már ott az internet is, ami némileg segítségedre lehet, ha amúgy ott, ahol élsz, kevés a lehetőség. A pályaválasztásodhoz viszont sok erőt kívánok.
2015. okt. 3. 15:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeket, igazán rendesek vagytok, hogy törődtök egy olyanfajta munkamániással, mint én. Tudjátok, most nekem ez tölti ki az életem, mivel csak második éve dolgozom a tanügybe, s lenne még mit fejlődni. Az is igaz, hogy már lassan ideje lenne egy társ is, akivel megoszthatom az örömömet, bánatomat, gondjaimat...

A kérdésem - csak most vettem észre - egy kicsit pontatlan, mivel bár vidéken dolgozom, nem vagyok odavalósi (ingáznom kell nagyjából 130 km-t, hogy eljussak a munkahelyemre, igaz, nem napi rendszerességgel). A munkahelyemen kolléganőim kedvesek, szépek, okosak, de a hozzám korban közelállók már mind-mind el vannak jegyezve, ők kiesnek a listáról. Délutánonként nem járok ott sehova, mert nincs a környéken senki, aki a barátom lenne (úgy haver, akivel leülnénk tudom is én filmet nézni vagy meginni egy sört, úgy mint lány, aki esetleg tetszene).

Ami az internetes társkeresést illeti, személy szerint nem kedvelem. Egyrészt, mert nem mindig a valós adatokat adják meg az illető felek, másrészt a barátom is ott talált, sőt 3 hónap chat után el is jegyezte, mi több, már úton van az első gyermekük is.

2015. okt. 4. 08:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem, volna kedvem beszélgetni, kedves 22/1 :)
2015. okt. 4. 08:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de senki kedvéért nem kezdek el kondizni vagy vagyont gyűjteni!
2015. okt. 4. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Márpedig akkor nem lesz nőd soha. Nekem se tetszik, de a nők igényei az eget verdesik, legalábbis a külsőségek terén.
2015. okt. 4. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömre emlékeztetsz. Honfoglalón folyton egy játékba kerültünk a sráccal, majd elkezdtünk beszélgetni. Egyikünket sem érdekelték a bulik, vagy hasonlók, így online filmet néztünk együtt vagy játszottunk. Aztán ő többet akart én nem, mára ő töritanár lett és eljegyezte a barátnőjét én meg most kapcsolok, hogy mindjárt 25 leszek és még nincs senkim.
2015. okt. 7. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!