Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az életből, nem akarok tovább így élni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Engem egész egyszerűen senki sem szeret. Nem érdeklek egyetlen egy embert sem, ha meghalnék se sokan lennének a temetésemen, annyira jelentéktelen vagyok az emberek szemében. A Facebookon se sokan like-olják a képeimet, tehetek fel akármilyen jó képet is, amiket fényképezővel csináltattam magamról. Nincsenek barátaim sem, sem párom akiket érdekelhetnék. Bezzeg valaki alig rak fel egy képet máris sokan tetszik-elik. De akiket sokan like-olnak azok iránt a való életben is érdeklődnek. Hiába próbálkozom társkereső oldalakon, radiknál többet nem sikerül elérnem egy fiúnál sem. Egy igazi nulla, selejt vagyok.2016. jún. 19. 20:05
21/29 A kérdező kommentje:
Egyedül csak a családomra számíthatok.
2016. jún. 19. 21:00
22/29 anonim válasza:
A családodra, és rám,ha beszélgető partnert szeretnél. :)
23/29 anonim válasza:
Oh, drága. A facebook, azért ne legyen ennyire mérvadó.
24/29 Noren1989 válasza:
Nézd meg a 1 poor little white guy című rövidfilmet, és képzeld el, hogy mit érezhetett a címben jelzett szereplő.
26/F
25/29 anonim válasza:
Ráírtam a kérdezőre privátban, de nem írt vissza, vagy nem ér rá, nincs már fent az oldalon, vagy ő is csak az a kategória, aki csak siránkozik, de a lehetőséget nem ragadja meg. Mindegy,ha akar majd vissza ír, ha nem, nem.
26/29 anonim válasza:
Én örülnék, ha számíthatnék a családomra.
27/29 anonim válasza:
"A Facebookon se sokan like-olják a képeimet, tehetek fel akármilyen jó képet is, amiket fényképezővel csináltattam magamról"
Nem vagy selejt, de hogy észből nemigen kaptál azt határozottan kimondhatjuk.
28/29 anonim válasza:
Kedves kérdező... Teljesen ugyanígy vagyok mint te, csak annyi különbséggel, hogy fiú vagyok.. :/ Hol laksz? Szívesen megismernélek.. Komárom-Esztergom megyében lakok, ha a közelben laksz, akkor több is lehet.. 19/F
29/29 anonim válasza:
"Elegem van az életből, nem akarok tovább így élni. Mit csináljak?"
disszidálj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!