Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elegem van az életből, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van az életből, nem akarok tovább így élni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Engem egész egyszerűen senki sem szeret. Nem érdeklek egyetlen egy embert sem, ha meghalnék se sokan lennének a temetésemen, annyira jelentéktelen vagyok az emberek szemében. A Facebookon se sokan like-olják a képeimet, tehetek fel akármilyen jó képet is, amiket fényképezővel csináltattam magamról. Nincsenek barátaim sem, sem párom akiket érdekelhetnék. Bezzeg valaki alig rak fel egy képet máris sokan tetszik-elik. De akiket sokan like-olnak azok iránt a való életben is érdeklődnek. Hiába próbálkozom társkereső oldalakon, radiknál többet nem sikerül elérnem egy fiúnál sem. Egy igazi nulla, selejt vagyok.
2016. jún. 19. 20:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Legalább az vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül. Itt egy újabb sorstárs. (F)

Ha már nem akarod görcsösen, akkor fog jönni a megváltás.

2016. jún. 19. 20:11
 2/29 anonim ***** válasza:
ne add fel....elsőre ennyit tudok írni....a fiúknak amúgy is nehezebb, vegyél róluk példát szívósságban
2016. jún. 19. 20:12
 3/29 anonim ***** válasza:
Nekem mégis szimpatikus vagy.
2016. jún. 19. 20:14
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne like-okban mérd az értékedet. Marhaság. Ez általában amúgy is oda-vissza működik, tehát te lájkolsz valakit és ő viszonozza többnyire. Vagy sokan megkérik a barátaikat, hogy tetszikeljék a képeiket...aztán beindul az úthenger amikor egyre többen látják a képet.

Másodszor pedig...úgy jött le ebből a pár mondatból, hogy nálad a külső mindenkinek felett áll. Így értelmes kapcsolatod sosem lesz...és ha másokkal is ilyen felszínesen viselkedsz, nem törekedsz mélyebb, érzelmi alapú kapcsolatok kialakítására, csak külső alapján szelektálsz, akkor ne csodálkozz, hogy nincs se barátnőd, se párod.

2016. jún. 19. 20:16
 5/29 Titusztitusz ***** válasza:
0%
1-es...Nem akarom itt a "kerítőt" játszani, de mi lenne, ha RÁÍRNÁL A KÉRDEZŐ PRIVÁTJÁRA IS, és megbeszélnétek egy közös randit? Ha már annyira sorstársak vagytok...Lehet hogy pont titeket teremtett egymásnak az Isten...Az itt leírt előéletetek alapján mondjuk nem lennék meglepődve...
2016. jún. 19. 20:17
 6/29 A kérdező kommentje:
Sehonnan nem kapok pozitív visszajelzést, így nehéz is lenne önbizalmat növelni.
2016. jún. 19. 20:18
 7/29 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Ha az egyes nem ír rád, kérdező, akkor írjál neki privit te...
2016. jún. 19. 20:19
 8/29 anonim ***** válasza:

1-es es 3-as valaszolonak maris irj privatot es talalkozz veluk.

Ha megadod privibe a facedet, en likolom a kepeid. Meg csinalhatok Rolad jo kepeket!

N ( igen, no vagyok es en is szurkeegerbol valtoztam at. Igy egyutt erzek kedves Kerdezo kisasszonnyal! )

2016. jún. 19. 20:22
 9/29 anonim ***** válasza:
szép dolog hogy össze akarjátok hozni őket de ha mégse jönnek be egymásnak akkor csak rontotok a helyzeten, én például szintén egyedül vagyok fiúként de tudom hogy annyira nem vagyok kiéhezve hogy az első szingli csajra ráugorjak, ezt én pl jó tulajdonságnak tartom mert nagyon fontos hogy lélekben is egy hullámhosszon legyünk meg ésatöbbi dolog amit mások süketelésnek tartanak...amúgy felőlem rám írhatsz kérdező(nem kell feltétlenül csak rám hogy nagyobb legyen a merítési lehetőség és tudj miből kiindulni)
2016. jún. 19. 20:24
 10/29 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Más okból érzem magam egyedül és várom, hogy véget érjen (végleg), bár barátaim nekem sincsenek, meg kb. senki nem figyel rám igazán. Amúgy kötve hiszem, hogy ismerkedni jött fel a kérdező ide.
2016. jún. 19. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!