Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az életből, nem akarok tovább így élni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Engem egész egyszerűen senki sem szeret. Nem érdeklek egyetlen egy embert sem, ha meghalnék se sokan lennének a temetésemen, annyira jelentéktelen vagyok az emberek szemében. A Facebookon se sokan like-olják a képeimet, tehetek fel akármilyen jó képet is, amiket fényképezővel csináltattam magamról. Nincsenek barátaim sem, sem párom akiket érdekelhetnék. Bezzeg valaki alig rak fel egy képet máris sokan tetszik-elik. De akiket sokan like-olnak azok iránt a való életben is érdeklődnek. Hiába próbálkozom társkereső oldalakon, radiknál többet nem sikerül elérnem egy fiúnál sem. Egy igazi nulla, selejt vagyok.2016. jún. 19. 20:05
11/29 anonim válasza:
Ha már úgyis mindegy, küldj képet :D megtalálom a pozitív pontjaidat
12/29 anonim válasza:
Képet én is elfogadok, aztán megfejtjük a problémát. Szókimondó vagyok, de jól csomagolom.
13/29 A kérdező kommentje:
Képet senkinek se küldök. Még az hiányozna hogy még itt is lehúzzanak az emberek.
2016. jún. 19. 20:37
14/29 anonim válasza:
Engem sem szeretnek, mármint a nők, barátkozással soha nem volt gondom, suliban is, munkahelyen is mindig akadt olyan ember,akivel megtaláljam a közös hangot, csak a nőknek nem vagyok szimpatikus, bár van egy-két női munkatársam,akivel eltudok beszélgetni,de ez csak munkatársi kapcsolat. Igaz nem is csoda, hogy nem jutok tovább egy nőnél sem ilyen fejjel.
15/29 anonim válasza:
szerintem tegyél ki ide képet és akkor jobban célodhoz érsz....mégegyszer mondom hogy lányként előnyben vagy
16/29 anonim válasza:
Te kértél burkoltan segítséget a kérdéseddel, mi próbálunk segíteni azzal, hogy a képed alapján elmondjuk, min lehetne változtatni, te pedig eldöntöd, hogy szeretnél-e, vagy maradsz úgy, ahogy vagy. Kétesélyes. Lehet, hogy hibát sem találnánk benned és még valakinek mondjuk meg is tetszenél. De ha nem, hát nem.
17/29 anonim válasza:
Miért gondoljátok, hogy a külseje lehet az oka hogy most ennyire magányos? És ha itt senkinek nem fontos a külső akkor miért legelsőként azt akarjátok alakitani. Szerintem elsőbb beszélgetni kellene, mi is a gond valójában.
18/29 anonim válasza:
Képet nem akarsz küldeni, akkor írj magadról valamit pár sorban!
19/29 anonim válasza:
tippem szerint a kérdező elhagyta az oldalt(de remélem még él)
20/29 anonim válasza:
Szerintem kicsit változtatni kéne a szemléletmódodon. Alapból az a normális, ha nincs körberajongva az ember, mivel bár társas lények vagyunk, mindenkinek élnie kell a saját életét. Miért ne lenne elég max 1-2 olyan ember, akik tényleg foglalkoznak veled? Nem akarom elhinni, hogy nincsenek ilyenek. Ha tényleg 1-2 ilyen sincs, akkor arról már tényleg te tehetsz. Szerintem semmi szükség a netes meg mindenféle virtuális jópofizásra, mert személytelen és hiteltelen. Törekedj arra, hogy a való életben legyen 1-2 olyan ember, akit éjjel, ha szakadó esőben hívnál, érted menne akár 100 km-t is. Most kisarkítottam, de érted a lényeget. Ne hidd, hogy olyan sok igaz barátság van a like-ok mögött. A 80-90%-a le sem szarná a fejedet, ha történne veled valami baj. Ez csak illúzió. :) Nem vagy selejt, csak nem hiszed el magadról, hogy rendben vagy úgy, ahogy vagy (persze nem árt azért figyelni a folyamatos fejlődésre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!