Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy odáig vagyok a "bénácska", esetlen, félénk csajokért?
Olyanokért, akik nem f*ss*k a szót és nem nyerítenek minden baromság miatt 0-24 óráig, nem isszák magukat félholtra társaságban és nem úgy válogatnak a pasik között, mintha egy webáruházat böngésznének, hanem sokat elmélkednek, néznek ki a fejükből, saját magányukban végzik a dolgaikat és sokszor butaságot csinálnak/bénáznak és kicsit "életképtelenek". Lehet csak én vagyok ennyire fura ízlésű, de szerintem borzasztóan vonzóak az ilyen típusú csajok, akikkel minden egyes apró cselekedet/elintézni való dolog egy élmény lehet. Persze azért egy minimális mértékben legyen vonzó, de azt hiszem ezt nem nehéz nem teljesíteni. Az ilyen depis csajok a gyengéim:
Persze vannak olyan képmutató nők, akik eljátsszák az ártatlan szűz szerepét, ha a helyzet úgy kívánja meg, közben meg óriási felszínes r******, akiknek kis túlzással az sem mindegy, hogy milyen árnyalatú zöld szemem van.
Milyen helyeken és hol tudnék hasonló lányokkal ismerkedni?
Az oké, h nem akarsz extrovertált, bulizós, örökmozgó csajt, mert nem illenétek össze. De az, hogy szándékosan kifejezetten depis, életképtelen csajokat keresel, hozzájuk vonzódsz, kifejezetten beteges és szánalmas.
Nem ez a két véglet létezik, léteznek egészséges nők, akik introvertáltak és sokat elmélkednek, nyugisak, értelmesek. Csak őket nem tudnád kontrollálni és amúgy is túl nagy falat lenne neked bármilyen lelkileg egészséges nő.
Azért mert valaki esetlen nem az jelenti hogy depis. A képek amiket linkeltél azokról nekem a 0 életkedv jön le.
Azért van középút is. Azért mert valaki nem ribi nem issza le magát, nem röhögcsél hülyeségeket, attól még nem azt jelenti hogy befordult antiszoc és depressziós.
Ha kedvtelen magányos csajokat akarsz őket nem fogod megtalálni mivel nem járnak közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!