Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ameddig bénácska vagyok, nincs esélyem?
Úgy érzem, én vagyok a legszerencsétlenebb lány a világon. Már suliban elkezdődött ez az egész. Mindig én voltam, aki eltévedt az osztálykiránduláson, és mindig egy pont hiányzott a jobb jegyhez.
Sajna hiába nőttem fel, ez így maradt. Társaságban is mindig én vagyok a lúzer. 2 éve nem tudtam elmenni bicikli túrára, mert nekem egyedül a 6 ember közül nem volt biciklim. Engem kizártak a sátorból éjszakára máskor meg, mert ne hari, de pont eggyel kevesebb személyes, mint ahányan vagyunk.
Én vagyok, aki a határidő leteltével értesül egy lehetőségről, aki előtt mindig pirosra vált a szemafor. Rendszeresen akkor nincs meleg víz, ha hajat akarok mosni, és a szemem előtt rakják ki a "Rögtön jövök" táblát a kirakatba.
Már társasággal nem is szeretek menni sehová, mert mindig kiderül, hogy csak én nem tudok bowlingozni, csak én nem bírok letekerni 200km-et, csak nekem nem megy a dupla csavaros hátra szaltó, és még sorolhatnám.
Ma egy állásinterjúra mentem biciklivel. Rossz irányba indultam el, ezért szépen kitekertem a városból, fél órát késtem, majdnem megevett egy kölyökkutya reggelire, és olyan csapzottan estem be, mintha nem is fésülködtem volna még ma reggel.
Jó ideje munkát keresek, de megint csak olyasmit sikerül kifogni, ami pont annyit fizet, hogy kifizetem a lakbért, rezsit, kaját, és az iskolámra már nem jut semmi (nyelvvizsgára készülök).
Amíg ezt ide kiírtam, addig kifutott az ebédem.
Ameddig ilyen szerencsétlen vagyok, a szerelem is csak a középső ujját fogja mutatni, ahogy eddig mindig?
21l
Jaj, ne szerencsétlenkedj már ennyit! Ez nem "bénácska" ez már bénácska a köbön!
Szervezd már meg jobban a dolgaid, basszus, bringával mész állásinterjúra? Arra se vagy képes, hogy a guglit érképen rákeress, merre kell menni? Ne töketlenkedj már annyit!
"A legtöbb ember ismer engem, de nem ismeri a történetemet.
3 évesen végignéztem, ahogy az apám elhagyott minket.
Négy különböző iskolába jártam, mert diszlexiával küzdöttem, ami miatt végül nem sikerült felsőfokú végzettséget szereznem.
23 éves voltam, amikor a legjobb barátom, River Phoenix meghalt kábítószer-túladagolásban.
1998-ban találkoztam Jennifer Syme-mal, akivel azonnal szerelmesek lettünk, és egy év múlva már úton volt a kisbabánk.
Rettenetes módon, nyolc hónap múlva halva született a lányunk.
Teljesen maga alá temetett minket a bánat, ami egy idő után sajnos a kapcsolatunknak is végett vetett.
Jennifer 18 hónap múlva meghalt egy autóbalesetben...
Azóta kerülöm a komoly kapcsolatokat és azt, hogy gyermekem legyen.
A húgom leukémiás volt, de anyagi támogatással sikerült meggyógyulnia.
A Matrixból származó bevételem 70 százalékát annak a kórháznak adományoztam, ahol a testvéremet kezelték.
Azt hiszem, én vagyok az egyetlen hollywoodi sztár, aki nem lakik kastélyban.
Nincsenek testőreim és nem viselek divatos ruhákat sem.
Bár 100 millió dollár a vagyonom, mindig metrón utazom, és imádom.
Azt hiszem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a tragédiák árnyékában is egy kiemelkedő személyiségű ember virágozhat!
Bármin felül tudunk emelkedni!
Nem számít mi történik az életedben, le tudod győzni!
Mert az életet érdemes élni!"
(Keanu Charles Reeves)
Én is ilyen szerencsétlen vagyok :D (na jó azért ennyire nem, bár szerintem néha túlzásokba estél :P) úgyhogy nálam lenne esélyed :D
A kérdés az hogy nekem lenne-e nálad? ;)
Én is hasonló vagyok , nekem pl. szociális fóbiám van, utálom ha a középpontba kerülök. De ha úgy megyek el itthonról, hogy előtte "rápörgök", hogy biztos megint kellemetlen helyzetbe kerülök, naná,hogy tényleg be is vonznom. A múltkor mikor elmentem pár órára: A rendelőben rám szállt a magányos nénike akit 1 óráig nem lehetett leállítani elmesélte az egész életét, a boltban valamiért becsipogott a lopásérzékelő és az őr mindenki előtt matatott a táskámban, én meg bizonygattam ,hogy nem loptam miközben mindenki engem nézett. A buszon nem tudtam kilyukasztani a jegyem megint mindenki engem nézett. A végén megint úgy mentem haza, hogy én vagyok a legbénább ember és velem minden ciki dolog megtörténik. Nem csoda,hogy nem szeretek emberek közé menni. Közbe meg tudom ha nem pörgök rá arra, hogy én ilyen vagyok ,akkor nem történik velem semmi gázos dolog,máskor meg minden.
Am így is lehet párt találni, nekem 7 éves kapcsolatom, vőlegényem van, ráadásul totál az ellentétem magabiztos és sikeres, neki valamilyen rejtélyes okból még be is jön,hogy ilyen kis esetlen meg félénk vagyok.
Ezek a dolgok a szerelemben még jól is jöhetnek ha rendes pasit fogsz ki.Ja tudom,neked úgysem lesz akkora szerencséd.
Ez egy öngerjesztő folyamat,szemléletváltásra lenne szükséged.Ha másképpen állnál az élethez az élet is másképp viszonyulna hozzád.
A felsorolt dolgok egy része lényegtelen apróság,a másik részén meg tudnál változtatni.Néha meg mindenkinek van balszerencséje.
Én egy évtizedig csak buktam a sportfogadáson és roppant módon sajnáltam is magam emiatt,amíg egy napon megelégeltem és elkezdtem pozitívan hozzáállni.Azóta már megváltozott az életem minden téren és a változást önerőből értem el,de még emlékszem azokra az időkre és szimpatikus nekem egy ilyen szerencsétlen lányka.:)
Egyelek meg! Nekem bejönnél így is. :)
Szívesen megismernélek. ;)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!